Kaput tampon filmleri var şeffaf, bir de transporter tarzı arabalarda siyah muşamba gibi bişey cekiyorlar o olabilir... kaput filmi gayet koruyucu oluyormuş bir arkadaşta grmüştüm a3 üzzerinde..
Dün şehirdışına çıktım geldim. 110 sabit hızla. Arabadan inip yıkatınca ön tamponunda 2 tane ufak çakıl taşı izi olduğunu gördüm. Buna karşı bir önlem tavsiyeniz var mı? Çakıl taşlarından arabayı nasıl koryacağız.
Kaput tampon filmleri var şeffaf, bir de transporter tarzı arabalarda siyah muşamba gibi bişey cekiyorlar o olabilir... kaput filmi gayet koruyucu oluyormuş bir arkadaşta grmüştüm a3 üzzerinde..
utkunun dediği gibi filmden başka pek seçenek yok zaten otomobiller için. bazıları yarım film çekiyorlar onda da iz oluyor kaputta iyi durmuyor ama üzerinden 1 yıl geçti diyelim filmi söktüğünüzde altta parlak boya sırıtır aracın geri kalanının boyası geçen zamanla birlikte biraz daha solmuş olur. tabi cilasını bakımını eksik bırakırsanız.
Çözüm en hızlı sen gıdıyor olmalısın kı senı kımse gecemesın ve tas atamasın..
Şaka bı yana bende 4-5 tane var nazarlık duruyo
I ' m c a p u l i n g . . .
Şu anda o taşlardan korunmanın yolu kaput filmi. Ancak film belli bir süre sonra renk farklılığı yapıyor.
Bahsini ettiğiniz kaput filmini Kavaklıdere'de 3M marka olanından yaptırdım. Araba metalik gri. Sanırım diğer renklere nazaran renk farkı biraz daha az olur. Boya korumada yaptırdım. Yıkarken genelde kendim cilalı şampuanla yıkarım.
kaput fimi ne kadar tuttu..
mesafe bırakın öndekiyle..o taşlar kaput filminide deliyo geçiyo bazen
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
bende Antalya gelirken takıl taşlı bir yoldan geçtim araba daha yeni içim gitti orasına burasına deyiyor diye meğer alta değiyormuş yanımdanda otobüs geçicekti saolsun şöför yavaşladıda arkamdan geldi bayağı geride kaldı yoksa kapılar falan bayağı fena olurdu bende iyi söverdim o zamancilalı şampuan ne işe yarıyor ? araba yıkamadım şimdiye kadar
![]()
Kaput filmi şart gerçekten
benim gp de fazlasıyla taş izi var
yeni aldıgımız nissana 3m yaptırdım bende sonaxta.Babam antalyaya gitti geçen hafta taş çarpmaları olmasına rağmen filmin yararından bahsediyordu telde gelince çıplak gözle daya iyi gözlem yapıcam
Kaput filmi şeffaf olduğu için renk tonunda o kadar bariz bir etki bırakmaz.
Ama gel gelelim olağan üstü bir hal olurda asit yağmurları veya kimyasal bomba vs.
atılırsa o zaman bir garanti veremem...
Lütfen arkadaşlar tavana ve kaputa carbon vinil veya renkli vinil ile karıştırmayın
Şeffaf koruyucu vinil yaptırıyoruz yorumlarımızı mantık çerçevesi içerisinde sunalım...
bir daha antalya'ya gelirsem otobüsle gelicem ne biçim yolları var arkadaş birde turistik bölge olucak
İlk GP ile uzun yola çıkmıştım... araba daha 5 aylık... ist. yolu mıcırlanıyormuş... karşıdan gelen kamyonlardan... iki tane taş yedim.. biri kapıya biri cama...kapıda boya çizildi... allahtan cam patlamadı...
Ah o İstanbul yolu zaten Eser Abi... Hala çalışma var ya zaten anlam veremiyorum yani!!!
bendede 5-6 tane var. Bende film yaptırmayı düşünüyorum. Ama renk farkı davası gözümü korkutuyor.
Çözüm deniz arkadaşımızında dediği gibi arkadan gelen varsa, en hızlı sen gidiyor olmalısın ki seni kimse geçemesin ve taş atamasın..senin tekerleğinin attığı çakıllar senin aracına zarar vermezler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri