Takıldıktan sonra herhangi bir olumsuzluğun olacağını sanmıyorum. Zaten böyle bir risk olsa firma yetkilileri böyle bir konuya girmezler..
Takıldıktan sonra herhangi bir olumsuzluğun olacağını sanmıyorum. Zaten böyle bir risk olsa firma yetkilileri böyle bir konuya girmezler..
detaylı iç temizlik için ne kadar ücret ödeyeceksiniz ve hangi firmaya yaptıracaksınız . bu işi kendinizde yapabilirdiniz
araç bakım fanatiği
İşyerime çok yakın bir firma var, işçiliklerini takip ettim özenli çalıştıklarını gördüm, gelen araçlar belirli gelir düzeyine sahip insanların bineceği türden.İç detaylı temizlik ve dış boya koruma (kendi tabirleri ile motordan girerek egzozdan çıkma olayı) 300-TL denildi.Bu aralar Adana da yağmur haberi aldığımdan sadece iç detaylı temizliğe girmeye karar verdim.150-TL ye yapılacak ancak kullanacakları malzemeyi sormadım.Sonax tarzı ünlü bir firma değil.Sadece araç detaylı temizliği yapan bir firma.Kendimde yapabilirdim ancak döşeme fazlaca kirli olduğundan uzmanına bırakmak istedim.
izmirde olsaydın ben sana ücretsiz yapardım .sadece temizlik bittikten sonra yarım ekmek köfte yerdik![]()
araç bakım fanatiği
o zaman bir gün yolum düşerse adanaya bicibici yerim
araç bakım fanatiği
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri