Meguiars ın neredeyse tüm ürünleri satılıyor Şengün Boya'da fiyatlar değişken olmakla beraber web sitesinden fikir edinilebilir.
Ayrıca web sitesindeki iletişim bilgilerinden telefonla da irtibata geçip istediğiniz ürünün o anki fiyatını öğrenebilirsiniz.Web sitesine gitmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.
Sengun Boya Web Sitesi
Meguiars Ürün Çeşitleri ve Fiyat Listesi (güncel değil)
teşekkürler cem bende izmirde elden almak için cila arıyorum malum koçtaşın sattıgı ürünlere takıldım kaldım.
iyi oldu bu teşekkürler
bu gün koçtaş'da bi cila makinası gördüm 49 lira diyordualsam mı ki diye düşündüm
ama tabi bu işi ticari olarak yapmayacağım için evde 50 liralık makinanın ytması pek mantıklı gelmedi
![]()
Artık Fiorinolu
valla alanlar o makineden memnun dğeil diye duydum ama bence elden iyidir.
Erkan aracında boya ve hata düzeltme işlemi yapmayı düşünüyorsan devir ayarlı avuç taşlama yada yine devir ayarlı polisaj makinası alabilirsin bauhaus da 99TL ye alpha tools marka devir ayarlı polisaj makinesi var sanırım kullanıp memnun kalanlar var.
Ancak sadece cila yani wax atıyorsan wax zaten makinayla atılmaz gereksiz olur elle cila atmak daha iyidir bu durumda evet makina alman gereksiz hale gelmiş olur ölü bir yatırım yapmış olursun![]()
100 tlyede bosh marka var .coğu cila ile ilgilenen bilir,skodacı irfanı onun tavsiyesi bosh
Konu Tufan tarafından (09/03/2010 Saat 20:43 ) değiştirilmiştir.
bosch polisaj'ın fiyatını nereden aldın? merak ettim![]()
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
valla nette gördüm 100 ile 110 arası dğeişiyor
Bende de o makina var devir ayarlı avuç taşlama makinesi
670Watt güce sahip Bosch GWS-115-E modelidir arkadaşlar fiyat aralığı 100 ile 135 TL arasında değişiyor.
cem makinayı netten mi aldın yoksa yapı marketlerde var mı ?
ve sengül boyada meguirs açık ürünü satılıyormu.
benim aslında istediklerim collinite merguirs show glaze yeter bana
Istanbuldan babam almıştı makinayı heryerde bulabilirsin netten de almak mantıklı yapımarketlerde de illa ki vardır.
Şengün boya açık ürün satar ama her ürünü değil mesela show car glaze 7 yi açık olarak alamazsın.
Şengünde sadece meguiars 3m gibi markalar var collinite filan yok.
Bu arada aracın ne renk?Eğer beyaz,gri ya da tonlarında bir renkse boşuna glaze alma zira açık renk araçlarda glaze in hiçbir etkisi olmaz.Siyah,Lacivert,Kırmızı vb renklerde glaze ekstra parlaklık sağlar üzerine mutlaka wax atılması gerekir.
teşekkrüler öncelikle bilgilerin için.
bende nette okudum biri opel vectra gümüş renge glaze uygulamış maa hiç bir fark yaratmadı yazmış
benim aracımda gümüş renkli sanıım etkisi olmaz.
collinite yok evet . nette görmüştüm sende yazmışssın katı waxını çok iyi bence almak lazım.
şuanda turtle wax premium cilası ile gloss guard kullanıyorum.eğer sengül boyada meguirs açık wax varsa meguirsa geçiyim istiyorum.
nxt yi çok iyi diyorlar ama o da 70 tl.
teşekkürler
Peki arkadaşlar iç temizlik için, mesela tavan ve döşemeler için ne yapıyoruz..?
kosla oxi ile onun sıvısı var abi onu iyice köpürttükten sonra köpükle 3 kez siliyoruz.incitmeden nazikce.sonra kar beyaz![]()
Az önce detaylı iç temizlik ve boya koruması için bi yerle görüştüm.230-TL istedi ve kredi kartına 3 taksit yaparım dedi.Kullandıkları malzeme sonax.Ayrıca arka koltukta sigara yanığı var onuda döşemeciye gönderip halletiririz dedi, buda fiyata dahil.İşlem daha fazla sürer dedim ama 1 günde teslim ederiz dedi.Koltuklar için kurutucu kullanıyorlarmış.Tavan için ıslak malzeme kullanmamalarını söyledim.Ayrıca cila yapmıyoruz boya koruma 6 işlemden oluşuyor en son cila yapılıyor dedi.Yarın veya pazartesi aracı bırakıp foto eklemeye çalışacağım.
Hemşerim iki tane buldum ama bir tanesi 300-TL dedi,gönlüm ona yaptırmaktı ama 230-TL daha cazip geldi.Seyhan Oteli nin arkasında Reşatbey mah.de.İki yerde birbirine yakın.İstersen hemen yaptırmak yerine benim görüşümü bekle.Memnun kalırsam yaptır.Kalmazsam ikinci 300-TL lik yer garanti iyi yapıyor oraya verirsin.
Eyvallah abcim sen bir yaptır bakalım memnun kalırsan bizde oraya doğru yol alırız![]()
Artık Fiorinolu
Arkadaşlar Ankara için Sonax, Ziebart falan hikaye. Müslüm Abi diyorum tek geçiyorum. Boya koruma, kaput filmi, motor koruma yaptırdım ben, son derece memnunum, meguiars malzeme kullanılıyor. Vicdansız hava şartları müsaade etmiyor ki arabanın fotolarını çekeyim sizinle paylaşayım, yıkatıyorum ertesi gün çalçamur. Yıkamadaki elemanlar bile abi işçilik çok güzel gerçekten çok özenmişler dedi varın gerisini siz hesap edin artık.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri