Tolga abi tuz yolunu dene ama benim mesleğim oto kuaför ve işyerimde bu tarz durumlarla sık sık karşılaşıyorum... et süt peynir yumurta yağ kedi köpek insan pisliği vs lerin kokusu sinmiş araçların içine komple koltuk döşeme tavan taban temizliği şeklinde giriyoruz. marka vermemin bir sakıncası varmı bilmiyorum ama würth ürünlerini kullanıyoruz.(çok marka kullandım ama en etkilisi bu) Bütün bunlar fayda etmezze yani koku çıkmaz ise ( çok ufak bir ihtimal ama) en son aracın içine komple buharlı temizlik yapıyoruz. bu şekilde kesin çözüme ulaşıyoruz.. şimdi sizin durumuza gelirsek tuzlama ve çekme geçici bir çözüm olacaktır. ubaralar hava serin rahatsız edici bir koku olmaz fakat yaz sıcaklarında veya uzun yola çıkıp kalerüferi uzun süre kullandığnızda yani arabanın içi kokunun yayılması için yeterli sıcaklığa ulaştığında bu koku sürekli rahatsızlık verecektir.. ve artık o koku arabanın içine sinip sürekli sası bir koku ile kalacaktır araba... bence o koku daha fazla sinmeden bulunduğnuz şehirde işini uzman yapan bir oto kuaföre danışın.
Yer imleri