Arkadaşlar uzun zamandan beri camlardaki kireç ve yağmur kalıntıları yüzünden okumadığım yabancı,türk forumu kalmamıştı..neler denemedim ki camlara pasta ciladan tut,sirkeden cam cilasına kadar...ama dün yabancı sitede camlara,gaz yağı sürülünce geçiribileceğine dair bi yorum gördüm ve tek denemediğim bu kalmıştı en nihayetinde dün gaz yağıyla bütün camları ve skydome'u ovdum neyse ovduktan sonra 3 dakika bekledim snra güzelce arabayı yıkadım...inanın camlarda su durmadı araba yıkanırken ve sonra temizledikten snra camlar öyle bi parlak durdu ki baktıkça bakasınız geliyo o derece ve sıfır kireç hemen hemen....evet ovmam 3 saatimi aldı ama inanılmaz derecede etkili oldu isteyen arkadaşlar için ayrıntılı resim koyarım sonra....bu dertten muzdarip birsürü kişi olduğunu biliyorum bir allah razı olsun deseniz yeter..herkese iyi günler..
Konu Raistlin tarafından (18/02/2010 Saat 14:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: resimler eklendi
Ben ayrıntılı resim istiyorum ve teşekkürler.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VE DEDİRTENE !
Verdiğinz bilgi için teşekkr ederiz.Bir çok kullanıcı arkadaşımızın başına gelen vede sinirlerini bozan bir durumdur...Verdiğiniz vede uyguladığnız bu bilgi bir çok kişinin de işine yarayacaktır...
Paylaşımınız ve bilginiz için teşekkür ederiz..
Arkadaşlar ayrıntılı resim istediğiniz için ilk mesajıma ayrıntılı resimleri yükledim ilgilenenler bakabilir
Çok güzel duruyor gerçekten şimdi bu gazyağını nerden buluruz acaba marketlerde falan satılıyor mu ki?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VE DEDİRTENE !
3 saat cok degılmı Mert ?
I ' m c a p u l i n g . . .
Hmmm
bu işi yapalım leke yok ama daha guzel duruyor tertemız elıne saglık
artı bıde cila atıcam...Ateş kırmızı olsun yansın söyle baktıkca
I ' m c a p u l i n g . . .
Maşallah zaten güzeldi bu güvercin, iyice göz alıcı olmuş bu işlemle
Araban süper dostum. Ben arabayı eşime kaptırdım, yazdan sonra beyaz skydome'lu Fun alacağım inşallah...
Güzel paylaşımınız için teşekkürler. Allah razı olsun
olum süper...maşallah...git bi yay al 45997. kez söylüyorum
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Gaz yağinin plastik ve lastik kisma değince önce soldurduğunu uzun vadede de çürütüp bozduğunu duymuştum ben arabanin eteklerine uyguluyorum ziftleri cikariyor
allah razı olsun...sileceklerle uyumu nasıl olur acaba?
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri