Benim de güneşte belli olan çizikler var hare hare. TURTLE WAX EXTREME NANO TEKNOLOJİ SIVI CİLA 094040 ile çözmeyi düşünüyorum. Hallediyormuş diye okudum. Üstüne de bi cila koruma, tamamdır.
Benim de güneşte belli olan çizikler var hare hare. TURTLE WAX EXTREME NANO TEKNOLOJİ SIVI CİLA 094040 ile çözmeyi düşünüyorum. Hallediyormuş diye okudum. Üstüne de bi cila koruma, tamamdır.
Extreme Nano Tech zaten kendisi ciladır amacınız cila atmaksa nano techin üzerine cila atmanıza gerek yoktur.Çiziklerinizi gidermez sadece maskeler hava şartlarına göre maximum 3-5 ay kalıcılığı vardır.Bu süre zarfında bile dikkatli baktığınızda çiziklerinizin yerinde durduğunu görebilirsiniz.Güneşte belli olan harelenme ve dairesel çiziklerinizin giderilmesi için çizik durumuna göre ince veya orta+ince pasta yapıldıktan sonra üstüne cila atılması gerekir böylece boyanız önce çiziklerden arındırılmış ardından cila ile hava şartlarına ve doğadan gelebilecek diğer tehlikelere karşı da (kuş pisliği ağaç reçinesi gbi) koruma altına alınmış olur . . .
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri