tozdan kirlenmiş olan tavanın iç döşemesini temizlemek için gerekli malzemeler ;
1 adet marketlerde satılan ıslak mendil ve iş gücü
ıslak mendilden aldıgımız birmiktar mendili aracın tavanına belli bir sıra ile uyguluyoruz ve tavandaki lekelerin çıktıgını göreceksiniz....
bell bir sıra ile uygulamazsak belli bölgelerde lekelerin ve silme izlerinin oldugunu göreceksiniz
hoş bulduk
Bildiğim kadarıyla araç tavanında çok ıslak temizlik yapılmaz bir süre sonra tavanda sarkmaya sebep olur tavan temizliği uzmanlık ister ıslaklığı iyi ayarlamak lazım
Temizlik için özel spreyler var. Islak mendil falan tavanı sararır.
arkadaşlar herhalde hortum takıp yıkayın demiyorum, sadece ıslak mendil diyorum
zaten ıslak mendilin ıslaklıgı da aracın döşemesine bir zarar vermez.
Sayın selim_samsunediğinizi uyguladım önde saçımın değdiği yerler kirlenmişti. Gerçekten işe yarıyor kolonyalı mendillerin içinde formaldehit vardır (çok azda olsa) temizliği sağlıyor. Saygı ve sonsuz teşekkürlerimle
Ya Hep Ya Hiç.
detaylı tavan temizliği görmek isterseniz .
Meguiar's Quik Out ile Tavan Temizliği (fotolu)
araç bakım fanatiği
Bu ürüne alternatif olarak Turtle Wax Döşeme Temizleyici Köpüğüde kullanabilirsiniz.
Turtle Wax Döşeme Halı Temizleyici Köpük
en iyi temizlik tavan kartonunu lekeleri bahane edip garantiden deiştirmek...
"under the spreading chestnut tree
i sold you and you sold me
there lie they and here lie we
under the spreading chestnut tree"
1984
Kirlensinde temizleriz...
Bende de sebebini bilmediğim açık mavi lekeler var bir deneyelim bakalım sonuç nasıl olacak...
ben opel omeganın tavan döşemesini amway locu köpürterek+fırça ile temizledim, mikrofiber bez ile sildim, sarkma olmadı. gayet te güzel temizledi ama tavan döşemeleri genelde su bazlı yapıştırıcılar ile yapıştırıldığından aşırı sulu temizleyiciler yapışkanın kendini salmasına ve döşemenin sarkmasına yol açabiliyor.
bira ile temzileyince de çok temiz olduğunu duymuştum...
arkadaşın fiestanın koltukları bira lekesi yüzünden çok kötü görünüyor. biranın tavan döşemesini temizlemesi ilginç bir idda olmuş. yanlış anlamayın eser bey lafım size değil, size bunu söyleyene![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri