Merak ettiğim şu güzel bir şekilde uygulanan boya korumanın acaba fiyatı ne dir? çünkü çeşitli kampanyalar değişik fiyatlarbir bakıyorsunuz 200 e de yapan var 1000 tl ye de anlamak gerçekten güç.
Merak ettiğim şu güzel bir şekilde uygulanan boya korumanın acaba fiyatı ne dir? çünkü çeşitli kampanyalar değişik fiyatlarbir bakıyorsunuz 200 e de yapan var 1000 tl ye de anlamak gerçekten güç.
arabayı alalı 2hafta kadar oldu boya koruma istemiştim 15temmuza gün verdiler bende dün arabayı teslim ettim tabi biliyorum ki boya koruma ücretsiz kimse bana bişi demediii herneyse bugün bayiden aradılar gelip alabilirsiniz dediler....sonuçta bana 200 liralık bi fatura kestiler tabi ben ücretsiz olduğunu biliyordum uzun lafın kısası iki türlü boya koruma olduğundan bahsettiler biri kaskonun kendi koruması diğeride işte benim başıma gelen bana başta sölemiyorlar sonra da 200lira fatura kesiyorlar....komple uygulama yapmışlar iç-dış mot.....sinirlendim tabiiii başta söleselerdi yaptırtmazdım belki de.....
Hayırlı olsun iyice inceleseydiniz aracınızı tamamen çiziklerden arındırılmış mı vs.
böylece kusur bulma ve itiraz etme hakkınız doğardı.Boya koruma yaptırmak iyi bir şeydir.Ancak dayatmayla değil tabii ki de.
Servisten şikayetçi olabilirsiniz.Habersiz olarak size böyle birşey yapmaya kimsenin hakkı yok.
Boya korumanın güzelliğini kullanılan malzeme işçilik ve uygulama süresi belirler.
Benim için belirleyici olan sonuçtur ışığın altında baktığınızda araçta rütuşluk çizikler hariç hiç çizik kalmamış olması gerekiyor. Ayrıca aracın üzerine su döktüğünüzde boncukların sık olması gerekiyor.Fiyat için birşey söylemek mümkün değil.Sadece genel olarak ucuz yada pahalı çok az işini doğru yapan işletme var aracı boya korumadan alıyorsunuz her tarafında beyaz beyaz lekelerle dolu ve çiziklerin bi kısmı gitmemiş olabiliyor.200Liraya yaptırdığınız koruma bazen 1000Liralık korumadan daha iyi olabiliyor.Belirleyici olan fiyat değil verilen hizmetin ve işçiliğin kalitesi.
Aynen Cem gibi düşünüyorum. Boya korumanın fiyat ve kasko yaptırmayla alakası sadece kasko yaptırana fiyatın hediyesi gerisi servisdeki çalışmaya kalmış.
Geçen yaz boya koruma hediyesini yaptırdım ve işlem çok uzun sürdü gayet de güzel sonuçlandı.
Servidekilerin hediye olduğundna dahi haberi olmuyor ve gelen arabaya normal boya koruma yapıp yolluyor. Böylede olması gerekiyor.
Ben anlamam ama arabamda boya koruma olduğunu yıkamacıya gidince bana bu araba boya korumalı sadece su sıkacağım dendi. ve su boncukları Cem 'in bahsettiği gibi bol mkiktarda vardı. Arabamda bulanan çiziklerde tamamen kaybolmuştu. İşin aslı servisde bitiyor. Servisdeki görevlilerin insafına kalmış. Sizinle layıkı gibi ilgilenmeyen servise siz hiç bakmayın başkasını arayın ve fiyat çağrı merkezinede şikayetinizi yapın. Baktık olmuyor ilgilenen yok takmıyorlar açarız tüketici mahkemesine davayı kazanırız. Öyle eskisi gibi müşteri tutayım diye önüne gelen vaatte bulunmak artık yok . Her vaatin 2 yolu var ya uygularsın yada uygulatır mahkeme. Bence güvenmediniz servise gitmeyin.
Unutmayalım EMNİYET KEMERİ sizi ve sevdiklerinizi, 2 Kg'lık YANGIN TÜPÜ aracınızı kurtarmak için.....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri