Dış kısımdaki plastiklere cila sürülmüş ise jant temizlemek için satılan jant temizleme ürününü alıyorsunuz ve plastik parlatıcısını sürer gibi sürüyorsunuz beyazlıktan eser kalmıyor
Sonrada parlatıcı ile parlatabilirsiniz onda da 3M' tavsiye ederim kaliteli
SU kaydırıcı gerçekten yararlı ancak arkadaşımızın bahsettiği gibi uygulama esnasında kurumadan iyice uygulamayazsanız yağlanmş gibi lekeler bırakbiliyor
jant temizleme için kullanılan ürün boyaya zarar vermiyor mu?
ben o işi torpido temizleme sütüyle hallediyorum(üstelik 5 tl ). beyazlar çıkmıyor belli bir süre sonra tekrar görünüyor ama ilk başlarda siyahlanıyor.
GP 1.4 lt 77 hp Dynamic Egzotik kırmızı
STILO 1.4 lt 95 hp Active Kıyı Mavi
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri