Onun masrafı ve işçiliği de fazla abi. Bi buluşmada bir kaç arabaya kolla takılırsa vs. zaman yetmeyebilir![]()
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Tabi ki araç arkadaşların keyifte onların onlar nasıl isterse o şekilde yaptıabilir, bizede hayırlı olsun demek düşer kardeşim.![]()
Tabiki canım ya kullanıcı nasıl arzu ederse o şekilde olmalı![]()
İleride forumda gezinerek antalya'da hız sabitleyici yaptırmak isteyenler olur da yaptıracak yeri bulamazsanız üzülürsünüzHız sabitleyici (cruise control) bağlatmak isteyenler için son güncellemeler
![]()
Uygulaman sonucu fotoları ve yorumları sabırsızlıkla bekliyoruz😉
hadi hayırlısı bakalım![]()
Cruise kontrol cok zevkliiii bugun deneme fırsatım(2013 evo) oldu benım aracımda punto(2008 active) ama ben de yok en yakın zaman da takmak istiyorum montaj konusunda kendıme guvenıyorum ama şu yazılım işi benı bıraz dusunduruyor yazılımı da kendı pc den ben yapabılır mıyım acaba
Şafak demiş coni moni ben anlamam oni buni günceli![]()
İlğin için sağol halil tekirdağ bana baya uzak gerçekten istanbul anadolu yakasında başa yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa irtibata gecebiliriz bu ara elm 327 name li üyü kayıtlı gözükmüyor yanlış hatırlıyorsun sanırım
6 Saatlik bir yolculuktan sonra Antalya'nın kavurucu sıcağında sabahdan bu saatlere kadar araçlarımızla uğraşıp cruise control bağlantısını yapan Ali'ye çok çok teşekkür ediyorum. İnsanlığıyla, işçiliğiyle herşeyiyle mükemmel bir insan, bundan sonra Antalya'da açık bir kapın var dostum her zaman beklerim![]()
Cruise control deneyimlerine gelince sıkıntısız çalışıyor, bugün şehir içi 15 km lik yolda bile belki 5 defa kullandım![]()
Aliye çok teşekkür ediyorum. Onurunda dediği gibi çok iyi bir kişi hem işçiliğiyle hem insanlığıyla.. Bu kadar yol geldi ve uğraştı sağolsun. CC 'ye gelince araçlarda sorunsuz çalışıyor. Aracı CC ile kullanmak daha bi keyifli hale geldi![]()
Arkadaşların hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Bakmayın iyilik karşılıklı beni övmüşler ama hepsi benden bir gömlek üstte![]()
Hayırlı olsun güle güle kullanın arkadaşlar👍👍 haftaya da ben cc li olcam inşallah😉
Ali sorma telefondan anca bu kadar oluyor. Tekrar deniyorum
Eklenti 29591Eklenti 29592Eklenti 29593
😉👍👍
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri