geliyorumm geliyorummm adanalardan 3e taktım geliyorum yol boyu 3te gelmicem tabi. Bu arada arkadaşlar benim de aklıma bişeler geldi. Geçen TRT-1 izlerken bir araç programına rastladım. bir kız bir erkek sunuyor. geçen seyrettiğim bölümde bir off-road ı baştan sona yayınladılar. aynı bizim gibilerdi. hakem yok bişe yok. arazi araçlarıyla dağ tepe gezdiler mangallar sucuklar felan. ama bu adamlar lisanslı sporculardı biliyorum. aralarında sima en tanıdıklarım da oldu. yani diyeceğim trt de ilgilenebilir bu olayımızla. bir de aklıma geldi de ben bir zamanlar TOMSFED üyesiydim. 2005 WRC Antalya'da hakemlik yapmıştım. Aceba TOMSFED de ilgilenir mi bu olayla? Uzun zamandır ilişki içerisinde değilim. Ulaşsam mı kararsız kaldım. Neyse bakalım. Ulaşabilirsem haber veririm. Şimdilik diyeceğim başka bişe yok. Toplantılar bölümüne https://www.grandepuntotr.com/forum/...ead.php?t=1348 böyle bir konu açtım. Benim gelişle ilgili cevap yazabilirsiniz. Listeyi de liste sayfasında güncelledim. Hadi bakalım.