kimseye küsme kardeş gönüller seninle bir olmak istiyo sitemimiz ondan
Printable View
kimseye küsme kardeş gönüller seninle bir olmak istiyo sitemimiz ondan
arkadaşlar ben aslında 1 senedir gp sahibiyim ama ilk kez bu forumun farkına vardım ve bugün hemen üye oldum şu anda saat sabah 04:42 ama ben halen forumdan çıkamadım hipnoz durumdayım :) 11 mart gününe daha çok var ve aslında bende pazar günleri çalışmama rağmen mutlaka ayarlayıp kısa sürelide olsa yanınıza katılıcam..aracım vals mavisi 5k 1.4 active fire..1 yıl önce üstün oto dan almıştım...ayrıca bu buluşmada size sıfır kilometre alınan bir grande puntonun 3 parçasında nasıl ''boya'' çıktığını da anlatırım ilginç olur şu an mahkemedeyiz ve mahkemeyi kazandık para bekliyorum aracımı modifiye edicem gelen parayla (yani tazminat aldık tofaştan)...aktif olarak aranızda yer almaktan çok memnun olucam arkadaşlar herkese görüşmek üzere...41. ankaralı benim :)
1- erdiyilmaz
2- Linos
3- femoli
4- Gajiin
5- jeoenis
6- unik06
7- bladekel
8- kutlay ???
9- canberkkilic (2 saat sonra)
10- Ryu
11- dagored
12- replay147
13- Padawantr (%80)
14- eakbas77
15- matrox
16- ikcihan ???
17- Punto06
18- PredatoR
19- Auto engineeR
20- dejavu ???
21- Absoluit ???
22- leo
23- Er-NnN
24- Catil
25- jagar ???
26-
27- GNS
28- ABNEW
29- Etial
30- starwars 2100
31- moiz
32- morkoyun
33-grandekerim
34- yamtar00
35- HIGH FIDELITY ???
36- CaN
37- the most wanted 06
38- black_GP
39- Dişçi79
40- searchandrescue
41-TEMPESTY......
42- ?? İnşallah :)
41 kere maaşaLLah diyeLim. beni de uyku tutmadı haLen saat sabahın 5'i oLacak neredeyse
@microab abi geleceğini umuyorum search abi kızmas ise sticker konusunda sana bi güzellik yapabilirim benim elimde bir iki adet içten yapıstırma sticker var AMA GELİRSEN :)
evet ankara ekibi tamam olduğuna göre şimdi tek eksik hava durumu inşallah güzel olur 11 martta
hoşgeldin harbiden 41 kere maşallah bu boya olayıda bir konu açarsan tam süper olur
ya biz niye uğraaşıyoruz ki meterolojimiz burda ya dagored kardeşimiz halleder bu işi..
Listedeki arkadaşlar özelden telefon numaralarını gönderebilirlerse buluşmada sıkıntı yaşamayız. Yetişemeyen ya da geç gelecek olanla irtibat kurabiliriz böylece... ;)
güzel fikir ok.
daha erken olduğunu baştan belirteyim
11 mart ta öğle saatlerinden sonra hafif bi yağmur olasılığı mevcut :(
ama dediğim gibi daha erken çarşamba gibi netleşir
ankaralı arkadaşlarım 11 Mart 2007 tarihindeki buluşma organizasyonunu GP puntolarımızın birinci doğum yılı olması nedeniyle bizim istanbuldan neyimiz eksik deyip bi partiyle kutlayalım dedim.
yapılan görüşmeler neticesinde yenimahalle birmotta 1. yıl pastası ile birlikte bi mangal partisi organize ettik toplantıda çeşitli eşantiyonların yanında çekilişle verilecek süpriz hediyeler hazırlandı bizim 40 araç olduğumuz varsayılarak 40 tane GP müşterisinide birmot davet edicek servis müdürü saim beyin talimatıyla buluşmaya tofaş tv çağrıldı bende ses tv haber verdim
bu buluşmaya gelecek arkadaşlarım eğer çocuklarıyla gelmek isterlerse palyaço ve animasyonlarıda hazırlıyacaz gereken ilgiyi göstereceğinizi umut ediyorum
Başkanım bu hakkaten süper olmuş walla ben o gün çalışmama rağmen mutlaka ayarlıcam 1-2 saatliğine bile olsa yanınızda olucam..inşallah daha hızlı şekilde çoğalırız..:ok:
ERCAN abi yine..patlattı bombayı eksikliğin hissediliyordu :)
Güzel bir organizasyon:)
Ercaaan;abi nası belli ediyon kendini varya,helal olsun sana beee...
ercan abi süpersin ya!
Bunu burada söylemeden edemeyeceğim: Sürpriz denilen şey buydu işte... Ercan forumda değilken bile, bizim için bu organizasyon peşinden koşuyordu! Ondan haber beklerken, ne mutlu ki, kendi geldi! FRİENDS
Arkadaşlar 11 mart 2007 saat 13:00 da Yenimahhale birmotta buluşuyoruz
carrefour da buluşma iptalmi ?
40 araçla carrefourda buluşmak pazar günü problem yaratacak o yüzden birmotta buluşalım
oke gayet iyi.
birmot'ta küçük bence 15 araba zor sıgmıştık
şey birde üstünoto bizde katılırız demişti. onlara birmotta buluşacağımızı söylediğimizde ne gibi bir tepki verecekler bilmiyorum artık
oooo rekabet ortamı var demek süpper :D
Şimdi Carrefourda buluşmuyacağız mı???
birmotta o gün için ön ve yan otoparkla ikinci elin bulunduğu otopark boşaltılacak park sorunu yok yani
carrefour da 40 araçla sorun yaşıyacaz pazar günü o yüzden birmotta buluşmak daha iyi olacak
birmotta 90 araçlık yer boşalıcak o gün için park sorunu yok arkadaşlar
carrefour da muhtemeL yer sıkıntısı nedeniyLe birmotta buLuşmayı uygun gördük.
konvoy için birmot çıkışı bir tur oLacak şekiLde düşünmekteyiz. ancak 11 marta kadar degişikLik gösterebiLir.
YenimahaLLe Birmot
Macun Mah. Bağdat Cad. No:97 Yenimahalle - ANKARA Tel: (0312) 591 86 00 Faks: (0312) 354 39 01
https://www.grandepuntotr.com/erdiyi...rmot_kroki.bmp
sizleri yürekten tebrik ediyorum.
azminiz, samimiyetiniz ve çabalarınız için çok sağolun dostlarım.
böyle böyle daha da büyüyeceğiz.
vivaaaaaaaaaaaa gp.
ya mükemmelsiniz siz ! uğraşlarınız, werdiğiniz gönülden çabalarınız için ne kadar teşekkür etsek az!
vayyyy beee baya olmuşuz saat kaçta peki ben ikide anca yetişirim de...
saat 13:00 mehmet erken gelmeye çalış
Arkadaşlar, katılım için lütfen telefon numaralarınızı özelden bana ulaştırınız! Buluşmada sorun yaşanmasın böylelikle!
ben yetişemeyecegım heralde :( 3-4 gibi anca gelırım. kimbilir siz o saate kadar naparsınız, kaç kişi kalırsınız pöff....