e ne güzel işte giderken yoldan bursayı da alırız yanımıza tam süper olur :zuhaha:
Printable View
:zuhaha:
milenyumunun otoparkında inşaat çalışması var. belki problem olur. olmazsa milenyum iyi bir alternatif açık hava
abi aman Carrefour demeyin :steamed: bizim 19 araçlık buluşmada resmen kovulmuştuk Ümraniye Carrefourdan ayrıca güvenliklerin tutumu da hiç hoş değildi aynı şeyi sizinde yaşamanızı istemem, görünüşe göre bizim rekoru geçeceksiniz gibi, oradaki Carrefour'un durumunu bilemiyorum, ama böyle kalabalık bir organizasyonda güvenlikler problem çıkarabiliyor siz her ihtimale karşı alternatif bir yerde araştırın derim.
ben hala endi iyi bi alternatif diye düşünüyrum :araba-suren:
evet endi de ikinci bir alternatif olabilir eger carrefour sorun çıkaracaksa hemde carrefour a çok yakın
+1
Endi iyi bir yer olabilir. Sonuç olarak devamlı tenha bir yer ne zaman önünden geçsem boş. Ama KC göksu alışveriş merkezine ne dersiniz tam göksu parkının karşısında mangal falan deniyordu göksuda mangalda yapılır. oooo cızır cızır.
kc olabilirde jeoenis kc ve optimum pazar günleri çok kalabalık oluyo park yeri açısından problem olabilir bu arada matrox endide hiç hayat yok yav jeoenis doğru söylüyo :D eğer sadece park yerinde toplanılacaksa endi uygundur ama bi organizasyon varsa ona uygun bi yerin seçilmesi daha iyi olur bence ...
ben toplanmak için uygun dedim arkadaş carrefourda sıkıntı olabilir dedi ya toplanmak için korumalarla papaz olmayalım diye dedim
etkinlik güzel bir yerde olsun tabiki hatta kızılay göbekte yapalım :D
(nerde bizde o şans)
Yani arkadaşlar benim dediğime geldik en sonunda bence geç olmadan tam bi yer ayarlıyalım mesela H-İ-P-O-D-R-U-M nasıl ama:D
hadi biz geldik diyince hipodrama girilebilecek mi peki ?
hipodroma herkesi almıyorlarmış. problem yapıyorlarmış diye duyduk
Arkadaşlar, biraz mantıklı konuşun, lütfen!!!
yaa ben baktımda listede benim adım yok. Bide carrefourdamı, endidemi yoksahipodromdamı buluşuyozzzz
Buluşma yerinde bir değişiklik yok! 1.sayfada yazıldığı gibi... Listeyi güncelledim, jeoenis senin ismin var listede, görmemişsin sanırım!
İsmini listede göremeyenler kopyalayıp, kendi isimlerini de ekleyerek devam ettirsinler...
nasıl kopy
11 Mart 2007 Ankara Buluşması.
Yer: Batıkent Carefour alt otopark
Saat: 14:00 ???
1- erdiyilmaz
2- Linos
3- femoli
4- Gajiin
5- jeoenis
6- unik06
7- bladekel
8- kutlay ???
9- canberkkilic
10- Ryu
11- dagored
12- replay147
13- padawantr
14- eakbas77
15- matrox
16- ikcihan ???
17- Punto06
18- PredatoR
19- Auto engineeR
20- dejavu ???
21- Absoluit ???
22- leo
23- Er-NnN
24- Catil ???
25- jagar ???
26-
ve jeoenis isimleriniz var...
arkadaşlar yerde henüz bir değişiklik yok şimdilik ama lütfen listeyi devam ettirirseniz kaç kişi geleceğini belirleyip o na göre bir yer seçebiliriz
ya ben kesin geliyorumda üyelik kartı için üye no mu bulamıyorum
ben kesin geliyorum
üyelikkartı için
11 Mart 2007 Ankara Buluşması.
Yer: Batıkent Carefour alt otopark
Saat: 14:00
1- erdiyilmaz
2- Linos
3- femoli
4- Gajiin
5- jeoenis
6- unik06
7- bladekel
8- kutlay ???
9- canberkkilic
10- Ryu
11- dagored
12- replay147
13- padawantr
14- eakbas77
15- matrox
16- ikcihan ???
17- Punto06
18- PredatoR
19- Auto engineeR
20- dejavu ???
21- Absoluit ???
22- leo
23- Er-NnN
24- Catil ???
25- jagar ???
26-
arkadaşlar buluşmaya gelmek isteyen arkadaşlar lütfen listeyi devam ettirsin
seLamLar gün boyu nete girme fırsatım oLmadı. yer konusunda bir kaç çeLişkiLi konuşmaLar oLmuş. Şimdiye kadarki organizasyonların başlangıç noktası Carrefour alt otoparkı oLdu ve sorun çıkmadı bundan sonra da çıkacagını sanmıyorum. Zaten topLu şekilde otopark girmiyecegiz, sadece otoparktan çıkışımız topLu olacak ondada bir sorun oLmaz zaten. Otoparkta zaten foto video vs. çekimi oLmayacak, sadece iLk duragımız orası oradan topLu istedigimiz bir yere geçiş yapacagız 8O
daha önceki tecrübeLerimize göre carrefour güvenLigiyLe aksi bir durum yaşanmadı. kimsenin akLının karışmaması için iLk buLuşma yerimiz Carrefour Alt Otoparkı / Batıkent'dir. Oradan konvoy haLinde başka yerLere geçeriz. AhLatLı beL oLur başka bir cafe oLur orası etkinlik haftası beLLi oLur. Önünde geniş otoparkı oLan bir cafeye geçip sohbet edebiLecegimiz pek bir yer akLıma gelmiyor şimdiLik. batıkentten konvoy dagıLmadan topLuca koLayLıkLa geçiş yapabilecegimiz bir cafe tarzı bir yerLer araştırıyorum şimdiLik.
Haydi Ankara'Lı GP SeverLer biraz daha özveri 8O
eger bi aksilik olmazsa bende geliyorum bulusmaya :) :)
carrefour güzel fikir. eğer araç sayısı aşarı olmazsa eskişenir yolunda söğütözünü geçtikten sonra cafe's fırın var benzinliğin içinde orası otopark açısbından uygun olabilir...
1- erdiyilmaz
2- Linos
3- femoli
4- Gajiin
5- jeoenis
6- unik06
7- bladekel
8- kutlay ???
9- canberkkilic
10- Ryu
11- dagored
12- replay147
13- padawantr
14- eakbas77
15- matrox
16- ikcihan ???
17- Punto06
18- PredatoR
19- Auto engineeR
20- dejavu ???
21- Absoluit ???
22- leo
23- Er-NnN
24- Catil ???
25- jagar ???
26-
27- GNS
erdi kardeş teşekkürler
Ben de gelirim büyük bir ihtimal
1- erdiyilmaz
2- Linos
3- femoli
4- Gajiin
5- jeoenis
6- unik06
7- bladekel
8- kutlay ???
9- canberkkilic
10- Ryu
11- dagored
12- replay147
13- padawantr
14- eakbas77
15- matrox
16- ikcihan ???
17- Punto06
18- PredatoR
19- Auto engineeR
20- dejavu ???
21- Absoluit ???
22- leo
23- Er-NnN
24- Catil ???
25- jagar ???
26-
27- GNS
28- ABNEW
beyler ulasılan sayı cok ıyı rekora dogru kosuyosunuz masallah ..
SearchAndRescue namı değer ercan abi gelmiyormu??
19 olması lazım
20 ;) o gun tam olarak 20 kişiydik mavis arkadasımız erken isi cıktı o yuzden 19 zannedılıyodur ins. 20 olursunuz ..
Listedekilerin hepsi gelirse aşarız
ya ben dua ediyorum umarım işim çıkmaz da şehir dışında olmam hatta eger burada olursam istanbuldan en samimi arkadaşımı da getireceğim ondada punto var
bugün bizim apartmanda bir punto daha vardı camına not bıraktım bu site için bakarsınız oda gelir
istanbulu geçecez başka yolu yok
:)