:zuhaha:
:zuhaha:
milenyumunun otoparkında inşaat çalışması var. belki problem olur. olmazsa milenyum iyi bir alternatif açık hava
photoshop soranlar oluyor.....
abi aman Carrefour demeyin :steamed: bizim 19 araçlık buluşmada resmen kovulmuştuk Ümraniye Carrefourdan ayrıca güvenliklerin tutumu da hiç hoş değildi aynı şeyi sizinde yaşamanızı istemem, görünüşe göre bizim rekoru geçeceksiniz gibi, oradaki Carrefour'un durumunu bilemiyorum, ama böyle kalabalık bir organizasyonda güvenlikler problem çıkarabiliyor siz her ihtimale karşı alternatif bir yerde araştırın derim.
ben hala endi iyi bi alternatif diye düşünüyrum :araba-suren:
Konu dagored tarafından (22/02/2007 Saat 15:14 ) değiştirilmiştir.
evet endi de ikinci bir alternatif olabilir eger carrefour sorun çıkaracaksa hemde carrefour a çok yakın
+1
Endi iyi bir yer olabilir. Sonuç olarak devamlı tenha bir yer ne zaman önünden geçsem boş. Ama KC göksu alışveriş merkezine ne dersiniz tam göksu parkının karşısında mangal falan deniyordu göksuda mangalda yapılır. oooo cızır cızır.
kc olabilirde jeoenis kc ve optimum pazar günleri çok kalabalık oluyo park yeri açısından problem olabilir bu arada matrox endide hiç hayat yok yav jeoenis doğru söylüyoeğer sadece park yerinde toplanılacaksa endi uygundur ama bi organizasyon varsa ona uygun bi yerin seçilmesi daha iyi olur bence ...
ben toplanmak için uygun dedim arkadaş carrefourda sıkıntı olabilir dedi ya toplanmak için korumalarla papaz olmayalım diye dedim
etkinlik güzel bir yerde olsun tabiki hatta kızılay göbekte yapalım
(nerde bizde o şans)
Yani arkadaşlar benim dediğime geldik en sonunda bence geç olmadan tam bi yer ayarlıyalım mesela H-İ-P-O-D-R-U-M nasıl ama![]()
hadi biz geldik diyince hipodrama girilebilecek mi peki ?
hipodroma herkesi almıyorlarmış. problem yapıyorlarmış diye duyduk
photoshop soranlar oluyor.....
Arkadaşlar, biraz mantıklı konuşun, lütfen!!!
yaa ben baktımda listede benim adım yok. Bide carrefourdamı, endidemi yoksahipodromdamı buluşuyozzzz
Buluşma yerinde bir değişiklik yok! 1.sayfada yazıldığı gibi... Listeyi güncelledim, jeoenis senin ismin var listede, görmemişsin sanırım!
İsmini listede göremeyenler kopyalayıp, kendi isimlerini de ekleyerek devam ettirsinler...
nasıl kopy
11 Mart 2007 Ankara Buluşması.
Yer: Batıkent Carefour alt otopark
Saat: 14:00 ???
1- erdiyilmaz
2- Linos
3- femoli
4- Gajiin
5- jeoenis
6- unik06
7- bladekel
8- kutlay ???
9- canberkkilic
10- Ryu
11- dagored
12- replay147
13- padawantr
14- eakbas77
15- matrox
16- ikcihan ???
17- Punto06
18- PredatoR
19- Auto engineeR
20- dejavu ???
21- Absoluit ???
22- leo
23- Er-NnN
24- Catil ???
25- jagar ???
26-
ve jeoenis isimleriniz var...
arkadaşlar yerde henüz bir değişiklik yok şimdilik ama lütfen listeyi devam ettirirseniz kaç kişi geleceğini belirleyip o na göre bir yer seçebiliriz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri