Allah kabul etsin.. Bende isterdim hacca gitmek.. Pek mümkün görünmüyor ama ümreye belki bir ara..
hmmmmmmmm......
Green
Allah kabul etsin..
Daha yeni gördüm, kusura bakma! Kemal amcamın ellerinde öpüyorum...
Hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar gelen vede gelemeyen arkadaşlarımadafotolar farukta idi ama uyanamadı herhal
![]()
yaw uyandım da telefonun kablosunu getirecek arkadaşı bekliyorum! gelir gelmez ilk iş atacam valla!![]()
Allah kabul etsin...
heyyytttt beee.... alem yakışıklı görsün... hiç bu kadar yakışıklıyı bir arada gördünüz mü![]()
Mehmet, Kemal ustaya çok selam söyle Allah kabul etsin. Hafta sonunda burda değildim mesajı yeni farkettim.
Unutmayalım EMNİYET KEMERİ sizi ve sevdiklerinizi, 2 Kg'lık YANGIN TÜPÜ aracınızı kurtarmak için.....
Teşekkür ederim fatih abicimDüşünmeniz yeter
![]()
vay vay şu güzel fotolara bak yaw...
11:46 atılan fotolardan en sonundakindeki kırmızı gp nin karizmaya bak beee...
ancak sanırım birisini çekmeyi unutmuşuz,biraz erken satış koydugu için yok fotograflarda,hani şöyle 4 yaşlarında felan![]()
tekrardan Allah kabul etsin,
merak ettim fotodaki güneş gözlüklü fotojenik kardeşimiz kim![]()
Evet orada bir elemanımız eksik tolga
Ahmet o fotojenik arkadaş bahçelili ali gözüne güneş geçiyormuş arkadaşın![]()
Allah kabul etsin Mehmet abi konuyla alakası yok belki ama orda duran Ycg 38 plakalı araç Kimin???
Alican ycg 38 bahçelilinin aracı
BAhçeliliye bak yaw adam hem karizma olarak hem aracı olarak nasıl dikkat çekiyor![]()
araya bir tane corsa kaynamış![]()
bu haftasonu tekrardan bi daha yemek var mı acaba : )
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Gel ben sana ısmarlarım![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri