Bowlinge katılamama ihtimaline karşı önceden soylememiz gerekirmi _?
haydi arkadaşlar,çok guzel bi akşam olucak,çok guzel geçicek bi zaman ve çok sıcak bi dostluk ortamı olacak,kesinlikle çekinmeden katılabilirsiniz,haydi sayıyı arttıralım
Bowlinge katılamama ihtimaline karşı önceden soylememiz gerekirmi _?
Katılmanızı öneririm çünkü yine aynı para ödeyebilirsiniz çünkü hepsi içinde pazarlık yapıldı...
Arkadaşlar ben birrazdan çıkarım sonradan katılmak isteyen arkadaşlar son dakikaya kadar bekleriz...
Guzel bır geceydı herkeze teşekkurlerBorling biletini kazanmama neden olan Kc yede
Onların oyun arıza yapınca onceden sampıyonlugumu ılan ederek bılete coktum
En kısa zamanda resimleri bekleriz.. Ellerinize emeğinize vede bitmek bilmeyen birlik olma ruhunuza teşekkurler...
~.Я люблю тебя Любовь моя ~.
19:20de dersim bitti![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
çok güzel bi akşamdı benim gece biraz daa uzadı ewe şimdi girdim...
yemeiyle oynuyla muhabbetiyle herşey gayet güzeldi keşke daha kalabalık olsaydı diorum bu kadar aktif ankara üyesi varken o kadar...
ama tabe gelen gelemeyen herkese teşekkürler...
kimse kusura bakmasın böle güzel bi akşam için gelebilip gelmeyenlere teşekkür etmiyorum...![]()
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler... Güzel bir akşamdı!
(Jackal-Kemal'e dondurmalar için ayrıca teşekkürler... )
güzel bir akşamdı özellikle emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler![]()
güzel bi akşamdı gerçekten organizasyonda emeği geçenlere, yönetime, katılan herkese teşekkürler![]()
güzel geceydi.herkese tşkler
hani resimlerrrrrr???![]()
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
Çok güzel bir akşamdı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
super bi akşamdı her zamanki gibi,uzun zamandır bu kadar guzel bi zaman,akşam yemeği,bol kahkaha ve sıcacık dostluk ortamı geçirmemiştim,emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
Gerçekten güzel bir geceydi. Yemek, arkasından Bowling daha sonra Dart ve hoş sohbet..
Başta Mehmet olmak üzere katılan herkese çok teşekkür ederim.
Buyrun Fotograflar.. Picasa Web Albums - ikcihan - GPTR_ANTARES
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
ABNEW, Er-NnN, faruktuzlu,femoli, GaladrieL, jagar, krakercocuk, Linos, Nafiz, THuNDeRCoP, tolgaank88, unik06, zaimkaan
güzeL bir akşamdı, emeği geçen, geçmeyen, katıLan, katıLamayan herkese teşekkürLer
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
keşke bende aranızda olsaydım ama nasip değilmiş. güzel eğlenmişsiniz. bu arada bowling şampiyonu kim.
Linea Dynamic 1,4 Fire
Çok güzel bir gece geçirmişsiniz arkadaşlar emeği geçen arkadaşları tebrik ederim. Umarım bu akşamda bizim için güzel geçer![]()
Gerçekten çok güzel olmuş.Tebrikler arkadaşlar.Darısı bizlerin başına.
Mehmetcim emeğine sağlık! süper bir organizasyon yapmışsın! her ne kadar aranızda bulunamadıysam da resimlere bakmak bile büyük keyif verdi! katılan arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum! gerçekten bir gurur kaynağı oluyor bu işler yahu! herkesi tebrik ediyorum!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri