Ben de isteriimmm basketbolllll
Hatta takım çıkartalım uva falan yapalım.
Gerçi ben bu göbekle nasıl zıplayacaksam onu da bilmiyorum.
Bi de ne bilim bi bowling uvası falan da ayarlayalım, tüm kurumlar kuruluşlar kendi uvalarını düzenliyorlar. Biz de böyle bi uva yapalım hem eğleniriz hem de adımızı duyururuz.
Bu arada İbrahim bak websense kalmadı gittiii hehe![]()
Kerem GÜLTEKİN (Padawan-tr) / kerem@grandepuntotr.com - padawantr@yahoo.com
evet fotolar çok güzel ellerinize sağlık dün buluşmaya gelenlere teşekkürler, gelmek isteyipte gelemeynlerinde canları saolsun başka bir buluşmaya inşallah diyorum.
bu arada oruç restorantın parasını ödemeden bisikletle kaçmışsın abi seni görmüşler![]()
Pazar gününü organize eden ekibe, tüm katılımcılara ve fotoları paylaşanlara çookk teşekkürler..
Bol gülücüklü ve eğlenceli bir gün oldu.. İnşallah en kısa zamanda tekrarlayabiliriz..![]()
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
Katılmayı çok istedim. Hayırlı bir iş için AnkaradaydımPazar sabahı yağmuru görünce ilk aklıma gelen şey buluşma oldu ama fotoğraflar yağmurun buluşmayı etkilemediğini gösteriyor.
Pazar sabahı Femoli ile konuştuk ama Ankarayı hiç bilmediğim için kesin bir şey söyleyemedim. Etimesgut-Eryaman- Etlik arasında gidip geldimve her seferinde kaybolarak km lerce yol yapıp gideceğim yeri buldum, yetişemedim buluşmaya...
![]()
ama artık bir ayağımız Ankara'dainşallah birdahaki sefer artık...
Arkadaşlar gerçekten çok hoş ve keyifli bir ortam olmuş! her ne kadar konuyu ben açıp da katılamadıysam da hepinizden çok özür dilerim! Femoli mazeretimi iletmiştir umarım. orada bulunan herkesten tekrar tekrar özür diliyorum! kısmet değilmiş!![]()
Gerçekten güzel bir gündü.
Arkadaşlar bir aktivite yapacaksanız 10 hazirandan sonra yaparsanız memnun olurum. yoksa gelmem çok çok zorlaşır. zaten tehlike çanları çalıyor.
Ama onun haklı mazereti vardı anlatmıştım size herhalde unuttunuz ,O gün cenazeleri olduğun dan aramızda bulunamadılar bir dahaki sefere birlikte olma dileğiyle hepinizden özür diledi kendileri..
Resmi yazışma gibi oldu![]()
Erdi bizim video nerede kaldı![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri