Öncelikle teklifin için teşekkür ederim, güzel bir düşünce, maça abimle ve onun arabasıyla gelecem, dolayısı ile konvoya katılamam onun aracı biraz pahalı kıyamaz kendisi, kale arkasında yeni açık tribünde olacam grandepunto forumdan dosltları görmek isterim, inşallah görüşmek nasip olur, ayrıca sıkı bir galatasaraylıyım...![]()
hocam bahçelide 3. caddenin sonuna doğru da var 4-5 tane maç izlencek yer 1saat önce gidince yer bulunabilir
maçı birlikte izleyemesekde konvoyda karşılaştık kutlay abiyle,yalnız sticker ler bayraklardan dolayı gorunmediği için birbirimize GRANDEPUNTOTR diye bağırarak anlaştık,karşılaştıgımıza ve tanıstıgımıza çok sevindim kutlay abi,kendine dikkat et,tekrar gorusmek üzere.oftas macından sonra ne dersin hos olmaz mı?
(fotoları yarın ekliyorum) herkese ii geceler...
+ tolga bende memnun oldum.. haklısın stickerden görünmüyodu.. iyiki bağrdın grandepuntotr diegerçi konvoyda başka puntolar da gördüm ama dediğin gibi bayraktan görünmüyordu.. mesela bi tane punto vardı içindeki müslüm müydü bilemedim
müslüm bey'e ayrıca msj yazcam burdan ama henüz hazırlayamadım ne yazacağımı..
+ haklısın kalan maçları beraber izlyebilirz.. iyi fikir
+ bende konvoy fotolarını yarın koyacağım.. kafam şişti
+ 1905 GP&GS
güzelmiş güzel ama kimse gelmemiş galiba forumdan ikinizden başka.
bizde şans eseri karşılaştık,tunalı da son tur attıktan sonra eve donuyoduk biz eve 500 m. kala nası oldugunu anlamadım bi anda kutlay abiyle konvoyun basını olusturmusuz esat caddesinde,ki hala haberimiz yok gp tr üyesi oldugumuzdan,daha sonra camdan birbirimize grandepuntotr diyerek anlaştık,sağda durup foto çekildik,aslında ben devam edicektim ama benim ekip biraz yaşlı ve çocuklu olunca artık donelim diye tutturdular
yoksa sabaha kadar turlar kesin bi kaç üye daha toplardık
![]()
Konu Linos tarafından (29/04/2008 Saat 13:04 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
Herkez birgün fenerbahçeli olacak.......Geri kalan 364 gün ise Galatasaraylı![]()
Buda derbiden bir kare, sizlerle paylaşmak istedim geçte olsa
O Gün Orda Olmak Muhteşemdi
![]()
Konu Baran tarafından (02/05/2008 Saat 02:06 ) değiştirilmiştir.
Baran bomba olmuşsun helal!!
sivas maçını beraber izlemek isteyen olursa haber versin..
bahçeli.de olcam
kutlay abi bu seferde gozlerim seni aradı ama kısmet olmadı yaw![]()
valla kutlay abi buraya yazıcaktım bende toplanalım diye ama,bende şenlikteydim beytepede,biliyosun bu aralar üniversite şenlikleri var,skorları ogrenince dayanamadım çıktım şenlikten konvoya,ama dediğin gibi biz bu zaferlere alışığız devamıda gelir yani
erdi her maçtan sonra 7. caddenin girişini kapatıyorlar,fakat ara sokaklardan 7. caddeye girişi kapatmayı akıl edemiyorlar,aklında bulunsun 7. caddenin bi yukarısındaki paralel caddeden (sanırım 8. caddeydi) aşağı inerken 2. sağ yapıp,ardından ilk sol ve ilk sağ yapıp 7. caddeye pizza hut'ın ordan çıkabilirsin
(benim dünkü taktiğim),fakat öğrendiğim kadarıyla o yoluda keşfetmişler daha sonra orasıda kapatılmış
![]()
Konu Linos tarafından (11/05/2008 Saat 12:38 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
Ziyaretçi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri