Yemek bile verseler,hediye bile dağıtsalar Birmot servis kapısından içeri bir daha hayatta adımımı atmam...Zaten kızmamış olsaydım biel gitmezdim paşa gibi Kavaklıdere dururken...İyi eğlenceler arkadaşlar
Yemek bile verseler,hediye bile dağıtsalar Birmot servis kapısından içeri bir daha hayatta adımımı atmam...Zaten kızmamış olsaydım biel gitmezdim paşa gibi Kavaklıdere dururken...İyi eğlenceler arkadaşlar
İbrahim,şimdiye kadar test olsun veya servis olsun 3 defa Birmota gittim ve istisnasız 3ünde de rahatsız olduğum tavırlarla karşılaştım,o yüzden -Kavaklıdereyi tanımasaydım bile- bundan sonra Birmota gitmeyi düşünmüyorum demek istedim yorumumda, yoksa Müslüm abi dahil herkes bilir şimdi burda boş yere laf olsun diye bişey yazmam ben...
Ayrıca benim yorumuma böyle alakasız bir cevap yazmak senin üstüne hiç vazife değil kardeşim senin kendini yada Gp ni teste götürüyor olman da umrumda değil ben gitmeyi düşünmüyorum-size iyi eğlenceler- yazdım sadece şimdi ne alakası var ? demesi gereken benim sanırım..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri