Arkadaşlar güzel buluşmaydı emeği geçenlere teşekkürler. Baya üşümüşüm![]()
kim yendi
Arkadaşlar güzel buluşmaydı emeği geçenlere teşekkürler. Baya üşümüşüm![]()
Konu hanbjk tarafından (23/03/2014 Saat 02:04 ) değiştirilmiştir. Sebep: fazla kelime
Abi ilk oyuda
Caca ben okan gokhan bide ismini unttgm bi arkadasm ayni takimdik
Karsida femoli harunkuru safak abi tolga abi abidin abi burak vardi
Tolga abi ilk raunddan sonra cikti
İlk 3 oyunun 2 sini biz aldik
Sonra 4e 4 karma yaptik oda esit gibi bitti
6 vurdum 2 vuruldum![]()
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
He yav hiç vuramadım her sette vuruldum yav.
Pro Üzerinden Note II ile Gönderildi.H.KURU Saygılarımla
ulaaaaaaa benim kolum morarmışşşşTotomdan vurulduydum oda morarmış
![]()
Elim moraldı
Şafak mınıbusun arkasına gelmıs bende onunde rakıplerı kontrol edıyorum arkaya bı baktım elınde sılahlı bırısı bastım tabıkı tetıge oda bana bastı vuruldum dedım oyundan cıkıyom ana one ıkımızde aynı takımdaymısız ya sonra oyuna donduk vuramadım vuruldum gencler masallah ıyıydı hemen etrafımız cevırdıler taa taa taa sıktılar bızım takım 10 atıs yapamadan adamlar 30-40 atıs yaptılar
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Hem gözlük hem maske vardı inanırmısınız gözümden vuruldum inanılmaz bir acı çektim bu nasıl dandik maske neyseki şimdilik bşey yok sadece kanlanmış
Arkadaşlar bacağım sakat olmasaydı gösteriridim size![]()
Gittiğimiz yerin dışında başka daha güzel bir yer var mı yine aynı yere gitmeyelm gerçekten ortam çok basit çok amatorceydi
Foto yok mu foto![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
herkese teşekkür ediyorum, silahım tutukluk yapmasaydı ben hepinize sorardımsol kolum morarmış silah tekleyince sinirlenip ayağa kalktım takır takır şişlediler ..
fotoğraf sormayın o kadar terledikki üşüdük en başta fotoğraf çekecekmiştik. ama baya güzel ve kalabalıktık.
Mehmet abi benden alacagini aldi kafaya 3 tane hedsat mermi
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Bahane hazir. Gormedim. Arkamdan gelmis. Silah tutukluk yapti. Mermi bitti. Regl oldum. Yana yatti. Camura bayti. Abi nakit yok. Cek versem. Dolar olurmu. Puhahahahaha
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
eğlenceli bir akşamdı keşke formayı giyerken daha dikkatli olsaydım.Oradaki kramptan dolayı sızlama dün akşama kadar devam etti.
yanlız yeşilli takımın sahaya yayılışı askeri okullarda ders diye izletilmeli![]()
Millet Konu hortlayacak ama
Şundan Birdaha yapın da Hep beraber gelelim ya
Be Safe !!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri