Senin kurtulusun yok arkadas geleceksin
üzerinden S4 ile gönderildi okan atak saygilarimla
Printable View
Senin kurtulusun yok arkadas geleceksin
Ayip sana yaww ayip ;(
Arkadaslar abimizin saglik durumu sebebiyle Eskişehir'de olacağız. Şimdi beliren bir durum oldu. Bu yüzden buluşmaya Cem ile katılamayacağız. Lütfen kusura bakmayın.
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
Bence ertelensin bulusma derim beyler ok ise tarihi belirleyelim
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
satışfekşın
Ertelensin diye çoğunluk olursa erteleyelim beyler ne dersiniz.
Evet beyler ben Hatay'a akşam 21.30 arabasıyla gidiyorum
3 kişi eksik bencede erteleyelim haftaya hem yağmur var dediniz haftaya daha iyi olur gibi ..
aksilik olmazsa gelirim ben :)
Mehmet abi istersen tarihi bi değiştir abi buluşmada hepimiz olalım bu hafta aksilikler oldu herkes affetsin bizleri diyorum ve ertelenmesini talep ediyorum.Beni yanlış anlamayın ama inanın elde olmayan sebepler bunlar
Noldu simdi ertelendimi bulusma
Ya bırak bu isleri harun abi :)
Lan vallaha yoldayım la
Abı Senin iş Pazartesi Belli olur inş :)
Arkadaşlar haftaya alıyorum buluşmayı ..
Harun senin için değil yağmur için alıyorum ileri tarihe :D sen git gez sonra erteleyelim de :)
haftaya alındıysa bende geliyorum ama biri beni alabilirmi :)
çocuk oyuncağı oldu valla. bütün işleri erteledim ben bu pazar için.
Harunu boşver mehmet abi yağmur yağıyor :D
oylama yapılmadan ertelemişin mehmet abi
Bastan ertelenseydi olurdu benim butun isleri ben iptal ettim o gun neyse yapacak bisi yok
beytulahım kızdı yarın buluşuyoruz :) haftaya bir daha yaparız..
ule erteleme diyorsanız ertelemeyelim yağmur var dediniz ıslanırız dediniz. karar verinde ona göre toplanalım ..
mehmet yarına hava kötü gibi çorluda bulutlar simsiyah ve ankaraya doğru geliyor,benimde uçak 21.30 da hava perişan,hayırlısı
son durum nedir :)
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Bende ertelenmesini talep ediyorum !!!
Arkadaşlar ertelensin diye istemeyen buluşabilir haftaya veya 2 hafta sonra tekrar buluşururz nasıl isterseniz
2 şubat pazar günü aynı saatte buluşma
Ben sancak mahallesinde oturuyorum Cumhurbaşkanlığı bana pek yakın. Şu Atakule'den aşağı inerken,seğmenler parkına doğru dönüş var. Oradan bahsediyorsun değil mi ?
Yani seni Ziaur Rahman caddesinden de alabilirim. Senin tercihin abi bana yakın her türlü.
Tabii önce ertelenen buluşmaya katılacağımın kesinleşmesi lazım. Arabasız da gelebilirim o durumda Okan bi ihtimal bizi alabilir. Her türlü haberleşiriz. PM'den cebini yazabilirsin abim.