Doğrudur helooo
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Printable View
20 liraya otopark ta dahil olur hatta
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
Bide yer tam neresi saat kaçta
Peki etleri nasıl alcaz herkez gelirken mi alcak
Tamam orda görüşmek üzere
1- Okan Atak (okan atak)
2- Harun Kuru (Murder)
3- Sato Topal (Arrest) +2
4- Cem Doğu (Cemdogu)
5- Cenk Doğu (Cdogu)
6- Mehmet Özcan (Femoli)
7- Baran Cinar (BaranSelo)
8- Mehmet Aşkın (Elbruz)
9- Burak Erdoğan (06burti)
10- Beytullah Kılıçay (Blackpunto06)
11- Onur Aziret (F500)
12- Raşitcan Özbek (rasitcan) +1
13- Eray Aydın (leomar32) +1
Saat 11.30'da KC Migros'ta buluşulacak. Burada ufak sohbet ve alışveriş faslını gerçekleştirip saat 12 civarları Göksu Parkı'na geçeceğiz. Otopark 5 TL olacak.
Son günler
hazır bir şey alıp yenilsin yanlarda köfteciler yok muydu herkes kendi alsın bu mangalla bu kadar kişi için kim yapacak bir sürü malzeme lazım kim getirecek ilk kez buluşanlar var zor olur zaten bu şekilde bence...
Mehmet Abi doğru dıorsun yada kolay pişen bişeyler alıncak die düşünuorum Sucuk Gibi bide yanımızda getireceğimiz bişeyler varmıdır ??? Elimizi kolumuzu sallayarak gelmeyelim ...
Abiler en baba bıçak getiririz,sorun değil onlar. Kömür alacağız,bir de ızgara. Mangal zaten Göksu parkı'nda hazır. Kömürü dök,ızgaranı tak yak. Masrafımız ;
Kömür,ızgara
et
içecek
şu anki listede herkesin misafiri ile 17 kişiyiz. 17 kişi,15 lira gibi bir fiyattan orada bence babalar gibi yer içeriz. Tabii fiyatı da migros'ta buluşunca konuşabileceğiz. Gelen olur,gelemeyen olursa işler değişir çünkü.
Sıkıti yok olmadi iki ocak yanar piser yetisir etler ;)
üzerinden S4 ile gönderildi okan atak saygilarimla
Buna ihtiyacımız var kimde varsa getirsin 1-2-3 fark etmez fazla olsun derim
Harun abi doğru diyor. Izgara lazım olur. Bende olacaktı ama yıllardır kullanmıyoruz,dolayısı ile leşin ötesinde olmuştur. Temizlenirse eğer getireyim.
https://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphot...42907655_n.jpg
Ankara Göksu Mangal Buluşması
Tarih: 26 Ocak 2014 Pazar
Saat: 12:00
Yer: Göksu Parkı / Ankara
Katılmayı düşünen üyelerimiz yanlarında getirecekleri kişi sayısını da belirterek listeye isimlerini ekleyebilirler.
Toplanma Yeri: Saat 11:30'da Göksu karşısı KC Migros önü alışveriş yapılıp geçilecektir.
- Okan Atak (okan atak)
- Harun Kuru (Murder)
- Sato Topal (Arrest) +2
- Cem Doğu (Cemdogu)
- Cenk Doğu (Cdogu)
- Mehmet Özcan (Femoli)
- Baran Cinar (BaranSelo)
- Mehmet Aşkın (Elbruz)
- Burak Erdoğan (06burti)
- Beytullah Kılıçay (Blackpunto06)
- Onur Aziret (F500)
- Raşitcan Özbek (rasitcan) +1
- Eray Aydın (leomar32) +1
- ...
Saat 11.30'da KC Migros'ta buluşulacaktır. Burada piknik alışverişi gerçekleştirilip saat 12 civarları Göksu Parkı'na geçilecektir. Göksu Parkında otopark 5 TL'dir.
migrosa araçları çekeriz otopark parası vermeyelim derseniz oradan iki adım mesafede,
migrostan alışverişimizi yaparız ne tutarsa gelen sayısına böleriz adam başı 10 15 tl gibi bir şey tutar daha önceki mangal buluşmasından tecrübeliyiz fakat haruna sakın bişiler aldırmayın yoksa alışverisi peçete ile doldurur peçeteci başkan :D
poşetlerimize doldurup mangal yerine geçeriz saat 12 gibi.
Bence arabalarımızla geçelim. Gözümüzün önünde dursun. en azından ben yanıma alacağım. Hazır Mehmet abi varken iki kurcalarız. Neler yapılabilir konuşuruz elimizde sucuk ekmeklerimiz,kolamız :D
Düzeltme : Harun abi ''elimizde sucuklarımız'' ifadesini fesata vuracağı için,''sucuk - ekmek'' diye değiştirdim :D
https://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphot...42907655_n.jpg
Ankara Göksu Mangal Buluşması
Tarih: 26 Ocak 2014 Pazar
Saat: 12:00
Yer: Göksu Parkı / Ankara
Katılmayı düşünen üyelerimiz yanlarında getirecekleri kişi sayısını da belirterek listeye isimlerini ekleyebilirler.
Toplanma Yeri: Saat 11:30'da Göksu karşısı KC Migros önü alışveriş yapılıp geçilecektir.
- Okan Atak (okan atak)
- Harun Kuru (Murder)
- Sato Topal (Arrest) +2
- Cem Doğu (Cemdogu)
- Cenk Doğu (Cdogu)
- Mehmet Özcan (Femoli)
- Baran Cinar (BaranSelo)
- Mehmet Aşkın (Elbruz)
- Burak Erdoğan (06burti)
- Beytullah Kılıçay (Blackpunto06)
- Onur Aziret (F500)
- Raşitcan Özbek (rasitcan) +1
- Eray Aydın (leomar32) +1
- ...
Güncel
Arabalarla geçmek daha Mantıklı Abiler 5 tl zaten giriş ... Cenk kardeş Harun abiye karşı sınırları zorluorsun Dikkat et :D
abblaaaa, abiii, abblaaa abiii, gel gel gel mangala gel mangala gieeeel.Bedava fotoğrafa giel ablllaaa, abiiiiie.
C2105 cihazımdan gönderildi
Allah Razı olsun ABIIIIIII :) Seviliorsun ...
Arkadaşlar şimdiden söylüyorum gelen haber üzerine cuma günü akşam Hatay'a gidebilirim kesin değil ama haber bekliyorum.Gelişmeleri bildiririm zaten.
pazar günü sıkı giyinin :)
harun kesin değil dediysen kesin gidiyorsun demektir :) ben seni bilmezmiyim hadi hayırlı yolculuklar..
Son Dakika Golü Yapma Harun Başkan :( Bu arada pazar günü hava 5 derece ve YAĞMURLU abiler ...
Gidemessin arkadasss ben anlamam
Son 3 gun listeye bi guncel gelsin