kucuk ev guzel hos yerde bana 40 km harun abıye bı okadar uzak
Tamam ayarlayalım. çoğunluk küçük evden yana çıktı. şimdi kuzey var güney var merkez var katılacak olanlar. öncelikle bize açık alanda araçları toplayabileceğimiz bir mekan lazım. Kendi kanatimce araç basında 5 liralık cekirdek kola muhabbeti daha çok saracaktır.
kucuk ev guzel hos yerde bana 40 km harun abıye bı okadar uzak
Bizi eski hipodruma alırlar mı ?
Bence mehmet bey hiç boşa çabalamasın ivedik te dükkana gidelim kimse olmaz müzikse açarız teypleri gitmeden herkes alsın içecekleri 2 lik cola fanta wc var park yeri var daha ne istiyoruz boş alan çek kapıya tabureleri otur işte daha ne olacak fıstık gibi
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
olmadı dukkanı acmasın dukkanın onunde oturak herkes sandalyesını getırsın hehehehe![]()
hazır ivediğe gitmişken roll da yapalımİvedik daha uzak değil mi size ?
bana uyar baskan![]()
Şerefe beyleeer.
Discovery cihazımdan gönderildi
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
denerık araclarıevet dahıtmayalım konuyu yerı kesınlestırek hadı uykum geldı artıkın
![]()
satoya bı ceza kesmek lagzım harun abı dusunnnn dusunn
Konuya biri el atmazsam uzayıp gidecek,![]()
Madem öyle orta da bir yer bulun nereyi desek beğenmiyor kimse, aoç tigem olsun bari park yeri de var hava da güzel gibi tabi erken gelmek lazım park yeri için....![]()
Evet Tigem güzel. Tigemi sabıtleyelim Saat için 11 nasıl ? Daha mı erken olmalı ?
Siz gidin arkanızdan gelirim 12 gibi
bu pazar, aoç tigem, saat 23.00 tamammıdır en son?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri