Çok güzel bir akşamdı hakikaten! Aramızda olan-olmayan ve emeği geçen herkese teşekkürler...
Eşim ve ben iftara yetişemesek de (bkz.nöbet problemleri), sonraki aktivitelere katılabildik! Neyse ki "listede yoksun, gelemezsin" diyen olmadı!
Nice güzel organizasyonlara...![]()
Konu memat tarafından (24/09/2007 Saat 02:31 ) değiştirilmiştir.
cok guzel bir aksamdi...birlikte zaman gecirdigimiz herkese cok tesekkurler...
Emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler arkadaşlar...
Arkadaşlar gerçekten mükemmel bir geceydi yemek süperdi özellikle tatlılar yemek yeme birincilerini taktim ediyorum 1: unik06 5 tabak dolusu (ohaa) 2: Bahçelili ali 4 tabak dolu 3 :Er-nn 4 tabak doluya yakın maşallah diyelim.
Yemek çıkışı Karting macerası uzun bir konvoydan sonra mükemmel geçen bir 5 saat burdan herkese teşekkür ediyorum süpersiniz
![]()
abi yanlışın var eren 6 tabak götürdü
çok keyifli ve hareketli bi akşam oldu, katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
(katılamayanlara geçmiş olsun diyorum, çok şey kaçırdılar maalesef)
ama ama... arabaların fotoğraflarında torpil yapılmış ama ya!! nerde benim arabam!!
(yoksa benim arabamı beğenmiyo musunuz?? oysa ben aşığım ona,)
-görece bazı tuhaflıklar içermeyen mükemmel güzellik yoktur
-istisnalardan öğrenilecek çok şey vardır
-insanların birbirini tanımaları için en iyi zaman, ayrılmalarına yakın zamandır. dostoyevski
-şeytanda da bi bacak var ki... tam kırılmalık.candan
femoli verdiin listeye göre rekor bende toplam 6 tabak gitti daa çorbayı saymıyom...![]()
Çok güzel bi akşamdı ilk ödevide feda etmiş oldum herkeze teşekkürler
Ne Mutlu Türküm Diyene!
bu resimlerde benden
![]()
Güzel resimler.Anlaşılan yine güzel bir buluşma olmuşBir dahaki sefere katılmak üzere diyelim...
arkadaslar cok keyıflı olmugu ab acık ortada katılan herkese ılgısını gosteren herkese kendı sahsım adına cok teskekkur ederım istanbuldan sizlere sonuan kadar destek verıyorum ....
+1 diyelimABNEW Nickli Üyeden Alıntı
![]()
yaw resimde resmen uyur pozisyonda çıkmışım daa yemeye de yeni başlamıştım gözleri nie kapatmışım ki acep...??![]()
muhabbetlere bakınca kelin köre diecei yok diesim geliyo...![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri