olmadı şimdi mehmet...:) üzülme tekrar bir organizasyon yaparız..
Printable View
hadi arkadaşlar ne yaptınız canlılık biraz yarın hep birlikte oradayız :):):):):)
yarın güzeL bir iftar oLacak insaLLah.
iftar sonrası da birşeyLer yapsak mı acaba : )
bayadır bowLing oynamamıştım : P
damarıma damarıma basma erdiiiii :D:D:D:D:D:
Belki akşam kartingi belki bowling bellimi olur :D:D:D
tabii yaa sadece yemekle kalmasın....yapalım güzel bir pazar akşamı...
kartingi tercih ederim hele o büyük hatadan sonra
bilardo oynamak isterim bende....
Valla ben hepsini yaparım, Bowling, karting, bilardo..
Yarın akşam karnımız doyduktan sonra küçük bir kamu oyu yoklaması yapıp, ortak karara göre bir yere gideriz...
Ama kesin bir yere gideriz..
yarın nabza göre şerbet vereceğiz yani ölemi ya bu nabız hiç durmazsa :D:D:D
Ozaman sabaha kadar dans dans dans deriz be mehmetcim..
Eğer iftardan sonra takılmayı düşünüyorsanız bana haber verin! İftara yetişemem ama sonrasına katılabilirim... ;)
guzelll....bekliyoruz...:)
arkadaşlar oteldeki rezarvasyon birisinin adınamı yoksa grande puntotr grubu adınamı kayıtlı
Super bir pazar gecesiydi..
İftar yaptıgımız yeri gerçektn çok begendim. Cok kalabalık bir yer olmaması cok iyi oldu. 'a bir kere daha çok teşekkür ederim.
ARdından gittiğimiz karting için zaten söylenecek bir şey yok. Çok güzel vakit geçirdik.
En sonra Cukurambar Liva'da millet tatlı yiyip çay-kahve içiyordu. Sanırım hala orada oturuyorlar..
Sonuç olarak dolu dolu bi iftar buluşması oldu ve çok eğlenceliydi.
Katılan tüm arkadaslara sonsuz teşekkürler. RAmazan bitmeden bir kere daha buluşuz herhalde...
evet çok güzel bir gündü. aslında bu işi bir kez daha yapalım. şimdi fotolarla uğraşamıyacağım, yarın koyarım.
oteLde iftar yemegi + karting + pastanede yorgunLuk atma...
akşam 18:00'dan gece 24:00'a dek, 6 saatLik keyifLi bir akşam geçirdik,
katıLan tüm arkadaşLara teşekkür ederim.
geLmek isteyip de mazeretLeri nedeniyLe katıLamayan arkadaşLarımız, çok şey kaybettiLer : ) insaLLah bir dahaki sefere diyeLim.
bu arada, hani fotografLarımız nerede : )
yaw aranızda olamyı çok isterdim :(
arkadaş yeni aldığı arabasıyla kaza yapmış acemiliğinden :( onun yanına gittim polis falan bekledik.
güzel geçtiğine sewindim :) inşallah bidahakine