inşallah
Printable View
inşallah
VE BEKLENEN YER AÇIKLANDI YER ESKİ ANATOLİA SHOWLAND YENİ ADIYLA ANADOLU GÖSTERİ VE KÜLTÜR MERKEZİ
arkadaşlar ücrettimiz kişi başı 20 ytl olup zengin menü ve hacivat karagöz gösteriside bulunmaktadır
menü için tıklayınız
Anadolu GKM - Ramazan Etkinlikleri
ulaşım krokisi için tıklayınız
ANADOLU Gösteri Ve Kongre Merkezi
arkadaşlar çok güzel geçecek iftarımızda sizleride aramızda görmekten mutluluklar duyarız. belki çeşitli hediyelerimizde olabilir
LÜTFEN KAÇ KİŞİ GELECEĞİNİZİ LİSTEYE EKLEYİNİZ
mehmet abi orası benim servi durağına yakın demi yanlış anlamadım :D
yemek yeme yerleride konser salonları kadar kötü değildir umarım
zenger paşa konağı'na ne olodu orayı düşünüyordunuz
teşekkürler mehmet yardımların için evet beyler yerimiz belli oldu şimdi gelecek kişiler vede kişi sayımızı belirtmemiz lazım ayın 21 de listemiz malesef kapanacaktır çünkü net kişi sayısını belirtmemiz gerekiyor karşı tarafa ilginiz için teşekkür ediyorum :):):):)):
Ozan eğer durağın Sıhhiyede ise ordan Güvenparkın oraya geçip Balgat dolmuşlarına binersen rahatça ulaşabilirsin.Yanlış anlatmadım inşallah...
bahçelide 7.caddenin orda durak var...
femoliye yazmıştım aslında :D
o biliyo yerini
Anladığım kadarıyla ordan yakın
Yukarıda bir Sıhhiye lafı geçtiği için oraya göre kendimce tarif etmeye çalıştım ben.
Madem 7.caddenin ordan durak var atla git işte ordan Balgata
O kadar adam var yaw, Ozan dolmuşla, otobüsle mi gitsin? Nerede Ankara dayanışması, aloooo!.. :)
ya sorma murat abi kartinge giderken nerdeyse okul önünden geçtik ama beni taaa bahçeliden aldılar...
:D
@Haluk
yaw abi benim krokiden anladığım bahçelide inince yürücek kadar yakın... değilmi?
Ankaraya daha yenisin Ozancım :D
Bahçelide inince yürüyecek kadar yakın değil.Bahçelievler nere Balgat nere :D
Aynı tarihlerde Ankarada olcaz nede olsa.Telefonlarda var ikimizdede.İftara gitmeden önce ben sana güzel şekilde tarif ederim hatta gerekirse birlikte gideriz bi kere görürsün.İftara gideceğin zamanda sıkıntı çekmeden ulaşırsın...
bahçeliden alsın artık biri beni :shy:
kaybolmayım akşam akşam:melek:
Aslında sanırım aşti durağı daha yakın:D
ordan yürünürmü
şöyle tarif edeyim: aştinin karşı istikametinden geliyo bi aştiye dik olarak iniyo(yokuşun başında durak) bu yoldan devam edip 7. caddenin girişinde bi durak ordanda tunusa gidiyo
Bende geçen ay Ankaraya geldiğimde aştinin karşı tarafındaki yoldan kaç defa geçtim yanlışlıkla kayboldum şaşmaz oto sanayiyi bulana kadar dünyayı şaşırdım . tabelaları çok geç koymuş adamlar ,yolu bilmiyorsan geçiyorsun bir sonraki istikametten tekrar dön gel yine gir böyle sonsuza kadar devam ediyor sanki...
ozan bak bahçeli 7 girişi yada milli kütüphanenin ordan yürüyerek beş dakirka ama biz seni yaya bırakmayız alırız seni sen milli kütüphanenin önünde bekle ben alırım seni ok
abi bide eskiden çift yol olan yerler şimdi tek yöne dönüştüya örnek cinnah gibi yörler hep karıştırıyom geçen kayboluyadum:D:D
1-jeoenis
2-erdiyılmaz
3-savaşçı+1
4-femoli +1
5-06kaymak
6-elbruz
7-unik06
8-Bahçelili ali
9-Er-NnN
10-candan
11-kutlay
12-OzzY (büyük ihtimalle)(belki +1)