Bende gelmek isterdim ama yarın yine istanbul a gidiyorum. Son anda gelirsem 1 kişilik yer bulunur heralde :)
Printable View
Bende gelmek isterdim ama yarın yine istanbul a gidiyorum. Son anda gelirsem 1 kişilik yer bulunur heralde :)
Son dakikaa Listesi Bende geliyorum:)
1- Femoli
2- 06kaymak
3- gmy1706 +1
4- CaGRı
5- faruktuzlu +1+(2)
6- Renovatio
7- Tolgaank88
8- murder01
9- elbruz
10- pose
11- Punto_Can +1
12- GRDEDE +1
13- Dalilili_ali.....
14- Zeratul
15- erdali
16- ozbey48
17- unik06
18- KorayAkca
19- Romeo_er2
20- serkan1302
21- eexelanss+1,5
Günaydınlar,buluşmaya aracım olmaması sebebiyle beraber geleceğimiz konusunda sözleştiğimiz ( Erdali ) Erdal beye verdiği telefondan ulaşamıyorum.Dolayısıyla Batıkentten beni alacak bir arkadaş yoksa ve son anda bir değişiklik olmazsa ben gelemiyorum.Sizlere afiyet olsun,iyi eğlenceler.
günaydın, dün gece biraz uzundu, uyanamadım arkadaşlar, özür diliyorum, iyi eğlenceler...
tüm buluşmacı arkadaşlardan özür dilerim gr dede senden özelikle beklenmedik misafirler geldi yeğenin hanımı erken doğum yaptı ikizlerimiz geldi hoş geldi tüm gece uykusuzluk vede soğuktan sonra bir kız bir erkek oldu daha yeni kalktım yazdım özür dilerim
öncelikle gelen arkdaşlar süpersiniz uzun zamandır bu kadar kalabalık ve güzel gecen bir buluşma yapmamıştık , fotoğraflar faruk beyde :) yüklesede görsek ..
taa eryamandan gelen tarık . minik tuana nın babası oğuzhana. mustafaya ,pose ye ve diğer eski tayfalara tek tek teşekkür ederim..
bu arada oruç iyiki geldin günümüze neşe kaynağı oldun :D
Fotoğraflara bakalım....:)
pazarları kurs işi çıktı başıma katılamadım malesef ama eminim güzel geçmiştir fotoları bekliyoruz :)
Faruk uyanamadı zaar :)
Hani len nerde fotolar...
Fotografları bekliyoruzzzz :)
Fotoğrafları görsek ne güzel olurdu, değil mi? :)
2 ile GT-I9100 cihazımdan gönderildi
olm biri şu faruğu dürtsün lan .. nerde bu fotografları aldı kaçtımı yoksam :P
Buluşma bu hafta sonu olmuş olsaydı katılma şansım olacaktı çok şanssızım :(
Fotolar nerdeee :)