bulusma yeni üyelerede acıksa katılıp ankara da ki dostlarla tanısmayı bende cok isterim :)
Printable View
bulusma yeni üyelerede acıksa katılıp ankara da ki dostlarla tanısmayı bende cok isterim :)
bende varım, belki +1 olabilirim...
Bir düşünelim.. Uygun olursam katılabiliriz.
Eş durumundan pazar gunu kaybettım yanlız takılcam mecburen o yuzden brunch pek cazıp gelmıyor gıbı ama ordayım kısmetse en azından mehmet (Femoli) abı orda kaynatırız dıye dusunuyorum ne dersın abı????
Ben brunch sonrası atraksiyona gelirim belki direk....:)
Arkadaşlar sadece bir fikirdi :) Tamam geri aldım fikrimi :D
Aslında biz daha önce başka bir forumda yaptık, o bütünlük sağlanamıyor. Dediğiniz gibi cartig yada bowling olması daha iyi. Ötekü türlü, kimi kahvaltıya gelmioyr, kahvaltıya gelen diğer aktiviteye gitmiyor falan. Bowling yada carting e dönüş olsun :)
Kusura bakmayın ama bu yüzden ne plan ne de program yapmak geliyor içimden bir şey yapılacaksa herkes destek verecek o olsun bu olsun sonradan yok o olmasın bu olmasın
böyle olmaz..
Buluşma dedik brunch olsun dediniz.. aradık sorduk brunch ayarladık bu seferde atraksiyon olsun brunch gelmeyiz atraksiyona geliriz...
Brunch yapıyoruz gelmek isteyenler kesin olarak isimlerini yazdırsın lütfen..
ben kesin geliyorum....:)
Ben gelen yorumlardan ötürü öyle birşey söyledim Mehmet Bey. Yoksa hadi olmadı değiştirelim, Keyfi birşey değil -ki öneri verdim sadece ve sağolun ilgilendiniz, ayarladınız hatta.
Listeye benide ekleyin. 2Kişi olarak.
*Herhangi bir yerde toplanılıp mı gidilecek, herkes orda mı buluşacak?
Liste budur kesin katılacaklar isimlerini aşşağıya sırayla yazsınlar lütfen..
1- Femoli
2- 06kaymak
3- gmy1706 +2
1- Femoli
2- 06kaymak
3- gmy1706 (+ 1)
4- CaGRi
2 ile GT-I9100 cihazımdan gönderildi