Dogrudur kardesim tam orasi tren garinin ust caddesi bende birazdan cikiyorum hazirliklarim tamam
Printable View
Dogrudur kardesim tam orasi tren garinin ust caddesi bende birazdan cikiyorum hazirliklarim tamam
Bayrak getircekmiyiz?
bayrak işini halledecek ben de kurdelayı Enginciğim...
Tamamdır Selahattin Abi :)
Arkadaşlar sabahleyin işyerinden mesaiye çağırdkları için katılamayacağım. Erken bırakırlarsa en azından anıtkabire gelmeye çalışacağım.
Katılan herkese teşekkürler.
Eve dönerken benim bayraklardan biri uçmuş, keşke sökseydim umarım biri yerden alır :(
GELEN HERKESİN AYAKLARİNA SAGLİK COK TESEKKUR EDERİM duyarliliginizdan dolayi.Soz veripte gelmeyenlere lafim yok diyecek birsey bulamiyorum.Acikcasi cok guzeldi.simdii sirada bi mangal keyfimiz var konuyu acacagim bilginize.gelmeyecek barsa mumkunse hic listeye adini yazdirmaSin.Burdan FORD ve LİNEA GRUBUNADA COK TESEKKUR EDERİM YUREGİNİZE AYAKLARİNİZA SAGLİK TESEKKURLER....
Burdan -Selahattin-Tuncay abilerimede sonsuz tesekkur ve saygilarimi iletiyorum Saolun tekrar....::)
ee hani fotolar :)
Ahmet hepsini aticak kardesim
ayağınıza sağlık :) yorucu ama güzel bir gündü :)
herkese sonsuz teşekkurler gelemedim ama kalbim sizlerle...
Gelen hekesin ayaklarına, emegi geçenlerin emeklerine Saglik duyarsız kalanlara da canları sagolsun diyorum. Fotografları ekliycem ancak hala eve geçemedim bu gece hallederim ;)
Herkesin ellerine sağlık, mazotuna bereket. Çok güzel bir organizasyon oldu, araçlarla yapılan bi toplantı olmasına rağmen çok şükür ters bir durum yaşanmadı. Sırada mangal varsa şimdiden adımı yazın abiler :Ç hayırlı akşamlar
tebrikler Murat abi sizde başarmışınız :)
Tuncay abicim MANGAL konusunu actim top sende yer zaman sana ait:)
Gelen herkese teşekkürler, emeği geçenlerin emeğine sağlık......