Kardesim olur boyle hatalar kafalar karisik kusura bakma herkezden ozur dilerim hatadan dolayi
Printable View
1-murder01 (Harun KURU)
2-
3-Selahattin
4-Tuncay
5-Levent
6-Ömer
7-Sedat Yıldırım(Belirsiz)
8-ABK (Ahmet)
9-Elbruz
10-Engin_T
11-Bulut
12-Punto_Can
13-Ato
14-06 Kaymak
15-OzzY
16-SPARK06 (İBRAHİM TEKEL)
17-K0d3r
18-Emre Genç
19-Sfsf85
20-sad
GÜNCEL.....
Ewet arkadaslar son gün birazdaha gayret lütfen
Şimdi abinin yanındayım, yarın harika bir organizasyon olacak şimdiden söyleyeyim. Gelme imkanı olup tereddütte kalan varsa bir dakika düşünmesin..
Şöyle minimum 50 araba olsak ses getirir diye düşünüyorum.
Bu arada antene siyah kurdela fikri güzel olur bence
Bir aksilik olmazsa bende gelirim..
1-murder01 (Harun KURU)
2-
3-Selahattin
4-Tuncay
5-Levent
6-Ömer
7-Sedat Yıldırım(Belirsiz)
8-ABK (Ahmet)
9-Elbruz
10-Engin_T
11-Bulut
12-Punto_Can
13-Ato
14-06 Kaymak
15-OzzY
16-SPARK06 (İBRAHİM TEKEL)
17-K0d3r
18-Emre Genç
19-Sfsf85
20-sad
21-Oğuzhan Çelik
GÜNCEL......
Son 18 saat arkadaslarim kardeslerim abilerim hadi birazdaha gayret
ankaradayım şuandan itibaren yarın katılıcam inşllah
Trafikten, polisten filan izin alındımı bu arada, gideceğimiz mesafe ne kadar bilmiyorum ancak tadımız kaçmaz umarım.
şehir dışındayım çok gelmek istiyordum.kısmet değilmiş...bizim yerimize ordasınız ya o yeter kardeşlerim...
Haydi Ankara son çağrı katılımlar çoğalsın. Aman yaa konvoy yapsak ne olcak aynı tas aynı hamam diyenler vardır elbet aslında haklisiniz da amaa isin birde vicdan kısmı var rahat rahat yatıyoruz yaa yataklarımızda kimlerin sayesinde ? Evet hersey dört dörtlük değil iyi yonetilememek v.s gibi bir sürü problemler var bir sürü sıkıntılar var evet ama lütfen su yasam mücadelesi icinde bir dünya kişisel sıkıntılarla uğraşırken bosverci olduğumuz sürece kendi yasam mücadelemizi de etkilediğimizi unutmayalım lütfen Bu bosvermeler devam ettigi sürece sıkıntılar hiç bitmeyecek inanın ! Gecenin bu saatinde biraz can sıkıntısı birazda son zamanlarda geçirdiğim sıkıntılı günlerden dolayı çektim arabamı bir yere tek basıma ne b..k yiyeceğimi düşünürken biraz da alkol etkisiyle paylaşmak istedim duygularımı, kusura bakmayın lakin bütün bu sıkıntılarıma rağmen yarın orda olcam!!! Ve ikilemde kalan herkesi de bekliyorum... :) iyi geceler...
https://maps.google.com/maps?f=q&sou...739201&iwloc=A
Linkteki yer demi abi? Yani görünen yol üzerinde