ah çalışma saatlerim uysa bende direk gelicem ama haftasonu çalışıyorum![]()
ah çalışma saatlerim uysa bende direk gelicem ama haftasonu çalışıyorum![]()
kardesım yatar zaten bu ıs katılım yok baksana face'de ankara grubuna yazdık ordanda talep yok
bence yeni konu başlığı açılmalı. Katılacaklar listesi falan diye.
daha zaman var bekleyelim bakalım daha bugün açtık listeyi....
1- elbruz(cum. paz. farketmiyor)
2-İbrahim06(cum. paz. farketmiyor)
3-murder01(cum.paz. farketmiyor)
4-KorayAkca(cum.paz. farketmiyor)
1-elbruz(cum. paz. farketmiyor)
5-Hasanozcan
Suan sehir disindayim yetisirsem bende varim
Hasan ozcan
Sent my GT-I9100 using 2
5-Hasanozcan
6-bora.sen (pazar)
gölbaşı ahlatlı bel ne alaka ule çok uzak orası sadece buluşma olacaksa sadece şehiriçi.. yok atraksiyon var mangal piknik vs bişiler o zaman eyvallah benide yaz...
Buluşma ise sadece, çakılcafe diyorum şehrin içi açık hava park sorunu yok..
sadece bulusucaksak mehmetin dukkanda bulusuruz cayda ikram eder otururuz mis gibi)
piknik havasinda olmasi,mumkunse yesillik alanlar tercih sebebidir..
ahlatlıbel dedim çünkü açık hava go kart falan da var belki bir atraksiyon olur diye...
Arkadaşlar geçen hafta tüm hafta sonum boştu ama bu hafta sonu Pazar günüm boş. Pazar olursa yanınızdayım listeye ekleyin.
Konu ABK tarafından (07/09/2012 Saat 11:27 ) değiştirilmiştir.
tarih ve saat tam ne zaman kesinleşir biz iki grandeciyiz katılmayı isteriz tanışmak kaynaşmak fikir alış verişi için ideal bi buluşma femoli abinn dükkana gitmişliğimiz vardır bizimde aux kablosu felan işlerimizi halletti saolsun
5-Hasanozcan
6-bora.sen (pazar)
7-ABK (pazar)
8-pasa_nuri(cum. paz. fark etmiyor)
9-pasa_nuri(arkadaşı)
tarih cumartesi ya da pazar dedik, gelebilecek olanların durmuna göre ama şuan pazar ağır basıyor, saati de yazdım iki dedim, yeri de yazdım, bir iki güne hepsi kesinleşir, ahlatlıbel 2006 da ilk Türkiye buluşmasının yapıldığı yerdir, kimse hatırlamaz burda bunu....![]()
Konu elbruz tarafından (28/08/2012 Saat 13:16 ) değiştirilmiştir.
Dediğim gibi bişiler yapılacaksa eyvallah ama sadece buluşma vs olacaksa şehir içi tercihim çakıl tcdd nin arkasındaki oranın ortamı hoş kır bahçesi araç sorunu yok vs diye söyledim başka yerde olur ama ahlatlı bel sadece buluşma için çok uzak bu pazar yola çıkma dururumda var yinede ortalığı karıştırmak istemem .. siz yinede uygun yer planı yapın gelecek dururmum olursa yazarım![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri