OK o zaman, süpermiş... Arkadaşlar o zaman bu cumayı 24' üyle birleştirelim..Hem daha aktif bir gün olur..Gerekirse dart uvası saatinden daha erken buluşuruz...
tabu imkanı yanında bir çok oyun daha var ve ayrıca orada daha başka aktiviteler de var
OK o zaman, süpermiş... Arkadaşlar o zaman bu cumayı 24' üyle birleştirelim..Hem daha aktif bir gün olur..Gerekirse dart uvası saatinden daha erken buluşuruz...
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
ben bu cuma orada yapalım demek istemiştim ama![]()
Benim de yeni bir teklifim var: 24'ünde sabah Konya'ya gitmeye ne dersiniz? Akşam döndüğümüzde de siz uvaya, ben nöbete...
arkadaşlar bu cuma iptal mi?? bu cuma haftaya cuma ile mi birleşti??
24 Haziran Pazar Dart uvası + tabu + ne yaparsak yapalım etkinliği listesi;
1- brucella
2- unik06
3-GaladrieL![]()
arkadaşlar bu eğlence için her hangibir kayıt veya isim yazdırmamız gerekiyormu
24 Haziran Pazar Dart uvası + tabu + ne yaparsak yapalım etkinliği listesi;
1- brucella
2- unik06
3- GaladrieL
4- leo
Konu GaladrieL tarafından (14/06/2007 Saat 15:07 ) değiştirilmiştir. Sebep: başlığımız mühim ama :)
Güzel bir organizasyon, emeği geçenlere teşekkürler ama gelecek Pazar nöbette olacağım![]()
şey kem küm affersiniz arkadaşlar tarih 24ü deil 22 si yani cuma gunu olacaktı ufak bi hata yapmışım da
hem bakın nöbet falanda olmuyo o gün dimi
Konu GaladrieL tarafından (14/06/2007 Saat 23:12 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar yukarıda Brucella arkadaşımızın yaptığı düzeltme gereği bir güncelleme yapalımmm..
22 Haziran Cuma akşamı dart uvası+ tabu+ ne yaparsan yap etkinliği için listemize devam;
1- brucella
2- unik06
3- GaladrieL
4- leo
şimdi yarın için bişi var mı yok mu??![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri