- Sebep
- Aynı foto verilmiş
ewt arkadaşlar gerçekten güzel bir buluşma oldu özellikle paintbollda çok eğlendik emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler tekrar buluşmak dileğiyle
dart uvasına başlarken
![]()
Konu microab tarafından (11/06/2007 Saat 01:35 ) değiştirilmiştir. Sebep: tek mesajda tüm resimlerimizi versek süper olacak
En alttaki foto da bir Linea mı var,bana mı öyle geldi?
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
ewt abicim linea da wardı
![]()
Konu microab tarafından (11/06/2007 Saat 01:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood
Enis;yıkılıyo beee![]()
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
arkadaşlar size bütün g.puntoların lerin resimlerini göndermeye çalışıcam
eğer becerebilirsem
güle güle bakın![]()
tebrikler ankara güzel buluşma olmuş
arkadaşlar emeği gecen arkadaşlara cok teşekkür ederim inanın daha şimdi geldim yeni indim otobüsten gece saat:1200de otobus bulabildim ankarada izmite şimdi de işteyim ama olsun cok eğlenceli oldu emeği gecenlere cok teşekkürler buradan alpere,bahcelili ali kardeşime cana güneşe ve ismini şuan aklıma gelmeyen arkadaşlarımıza cok teşekkürler misafir perverliklerinden dolayı
[quote=CaN;83989]ufuk abi ne demek herzaman beklerız ne zaman ıstersen gel gezeriz basımızın ustunde yerın var eglendıgıne cok sevındım..=)[/qu
can sana ve senin yanında bulunan arkadaşlara cok teşekkür ederim gercekten siz ve diğer ankaralı arkadaşlara cok teşekkürler ğüzel duygular ve arkadaşlıklarla izmite yuvama geri geldim sizleri ve tüm gp ailesindeki diğer arkadaşlarımıda izmite beklerim kapılarımız sonuna kadar acık
Arkadaşlar gerçekten iyi bir buluşmaydı. bir kaç aksaklık dışında herşey süperdi.
Bu arada harbiden çağrı da sormuş çekilişler ne oldu ben de işi olup ayrılanlardanım.
emeği geçen herkese çok teşekkürler, çok eğlenceli bir gündü...
tebrikler arkadaşlar
Önce sizin sorunuza cevap vereyim bunu para kazanmak için yapmadık cebimizi doldurmak içinde yapmadık tek amacımız bir pazar gününü sizleri eğlendirmekti bunuda başarmak içiin elimizden geleni yaptık.
İşimizden olduk gücümüzden olduk kaç depo benzin yaktık telefon faturaları cabası bunlar burdan söylenecek şeyler değil biz bunlara katlanıyoruz siz 5 ytl verdiiniz diye butun organizasyonu yadırgıyorsunuz çok büyük bir paramı şu zamanda bir yere oturup bir şeyler içseniz en az 20 ytl ödersiniz koskoca bir zaman geçirdiniz yediniz içtiniz aç kalan varmıydı yok yemek ler arttı bile bir sürü kanat arttı zorla yedirmeye kalktık ve o gün sabaha kadar ayaklarımın ağrısın dan uyuyamadım ve siz bize 5 ytl alındı organizasyonu çok yadırgadım diyorsunuz . daha başka bir şey demiyorum..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri