Kanka bana uyarhe de çıkam gelem AOÇ'ye
![]()
pazartesi ve sonrasında evet diyorummmm![]()
Kanka bana uyarhe de çıkam gelem AOÇ'ye
![]()
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Ömer toplanıyoz mu kanka![]()
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Konu ZAK1980 tarafından (27/11/2011 Saat 00:32 ) değiştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Ankara toplanıyormuyuz günceli???![]()
Ben çıkarım![]()
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Adam topluyalım![]()
![]()
Hacı ben hazırım tamam derseniz gelirim anıttepe,bahçeli,AOÇ fark etmez.
Toplanalım muhabbet ederiz.
sen ben zaten görüşüyoz2 miz vaarız galiba bu gidişle
![]()
diyorum işte pazartesiye kadar konuda toplayalım milleti pazartesi akşamı yaparız bu etkinliği tabi eğer istrseniz ?![]()
Zeynel KARACAN
Zeynel abi ben yenimahalledeyim burdan anıttepeye geçmem 10dakka ya sürer ya sürmez.
Zeynel KARACAN
Ömer cebın mesgul
Ömer ne edıyon telde numara mesgul habıre
Zeynel KARACAN
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri