ankara haydi ilk fotollar nerede....
bu sene yanınızda olamasakta gönlüm sizinle,yine çok eğlenceli geçeceğini tahmin ediyorum,ekranın başında fotoğraflarınızı bekliyorum,hepinize bol eğlenceli saatler diliyorum...
punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...
ankara haydi ilk fotollar nerede....
anneler gunu dolayısıyla dukkanı actıgım ıcın aranıza katılmayı cok ıstesemde bu sene olmadı ama ınsallah daha sonrakı ankara anıtkabır bulusmasında ınsallah bırlıkte olmak dılegıyle hepınıze ıyı eglenceler.saygılar...
tüm katılımcılara teşekkürler. çok keyifli bir buluşmaydı .)
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Bazi satiscilar oldu ama neysecok guzel bir gundu gelen arkadaslara tek tek tesekkur ederim ..
Hediyeler sahiplerini buldu , boya korumalarin ikiside bana cikti ne kadar sansliyim![]()
. Listeyi yarin yazarim hediye kazananlari herkes bir hediye aldi hediye almayan hic bir katilimci yok ..
Kazanilan urunleri nerde nasil alinabilecegini daha sonra bildirecegim ...
hani fotolar ankara grubu bekliyoruz...
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Çok güzel bir gündü. Femoli hediye çıkmayanlara da hediye verdi misal ben) Şaka bir yana hem ona hem emeği geçenlere hemde gelenlere teşekkürler. Fotolar akşama hazır olur sanırım. Fotolar nasıl çıktı bilmiyorum ama katılım yüksekti.
Ozzy şu park sensörlerine bi ayar yapalım daha sonradan aklıma geldi. Ben tamir ettirim sen montajını yaptır.
Herşey çok güzeldi emeği geçen herkeze teşekkürler özellikle serdar abi ve sponsorlarımıza keyifli bir ankara buluşmasıydı.![]()
İmza kurallarını gözden geçirdim
Emeği geçen herkese teşekkürlerBoya koruma İyi oldu
![]()
Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkürler....![]()
Arkadaslar fotograf ve vıdeo cekımının cogunlugu Serdar abide Anıtkabırden sonra bıldıgım kadarı ıle Karsıyaka mezarlıgına gıdecektı kabır zıyaretı ıcın ben oradan geldım sımdı oldukca kalabalıktı mezarlık bıraz daha bekleyecegız foto ve vıdeo ıcın
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
nasıl geçti zeynel anlat bakalım....
punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...
Guzeldı abı oldukca kalabalıktı Anıtkabırde 45 arac vardı kahvaltıda yedımyedım doymadım yemekten yoruldum ama yıne doymadımFaruk geç gelen servısten dolayı gözü donmustu tamaklara kotu kotu bakıyordu
Anıtkabır guzeldı abı , sagolsun Serdar abi yıne harıka bır organızasyon tertıplemıs yenı arkadaslar ıle tanısdık sponsorlarımızın verıdıgı hedıyelerı kazandık herkesın gozu boya korumadaydı baskasına gıtmedı yıne forumdaslara gıttıMehmet abı kımseyı bos gondermedı
Bu arada bazı arkadasların Anıtkabır sertıfıkaları Mehmet abıde istanbuldaki arkadaslarınkıde cıkmamıs onlarıda ben basacam![]()
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Ya çekilşte 3 araca bişey çıkmadı biri benimKeşke torbadaki kalan plakalara boya koruma verselerdi
şaka bi yana oldukça güzeldi ama biz kahvaltıyı beğenmedik...
Bu arada Mehmet abi saolsun boş çevirmedi verdi bize de bişeyler (mansiyon ödülü hesabı)
Güzel bir gündü arkadaşlar. Emeği geçen Herkese bende teşekkür ederim. Yeni etkinliklerde buluşmak üzere![]()
Elmedin İstanbuldan Kalkıp geldin sağolasın fakat Anıtkabir Komtanlıgına liste teslim edildikten sonra listeye isim yazmandan dolayı sana sertifika çıkartamadı Anıtkabir komtanlıgı bu durum içime sinmedi seni sertifikasız göndermek komutalığa rica ettim verdi birtane yanlız mail attılar bana bende scannerle taradım artık bır A4 e printe edersin
Bu arada yanındaki arkadsinın ısmını goremedım onuda yazarsan hallederız
Foruma atamadım neyazıkı galıba boyutlarından oturu bundan dolayı faceye attım
LINK:
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater VE https://www.facebook.com/group.php?gid=
LINK
Konu ZAK1980 tarafından (08/05/2011 Saat 21:22 ) değiştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
hani fotolar nerede...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri