bu sene yanınızda olamasakta gönlüm sizinle,yine çok eğlenceli geçeceğini tahmin ediyorum,ekranın başında fotoğraflarınızı bekliyorum,hepinize bol eğlenceli saatler diliyorum...
Printable View
bu sene yanınızda olamasakta gönlüm sizinle,yine çok eğlenceli geçeceğini tahmin ediyorum,ekranın başında fotoğraflarınızı bekliyorum,hepinize bol eğlenceli saatler diliyorum...
ankara haydi ilk fotollar nerede....
anneler gunu dolayısıyla dukkanı actıgım ıcın aranıza katılmayı cok ıstesemde bu sene olmadı ama ınsallah daha sonrakı ankara anıtkabır bulusmasında ınsallah bırlıkte olmak dılegıyle hepınıze ıyı eglenceler.saygılar...
tüm katılımcılara teşekkürler. çok keyifli bir buluşmaydı .)
Bazi satiscilar oldu ama neyse :D cok guzel bir gundu gelen arkadaslara tek tek tesekkur ederim ..
Hediyeler sahiplerini buldu , boya korumalarin ikiside bana cikti ne kadar sansliyim :D :D. Listeyi yarin yazarim hediye kazananlari herkes bir hediye aldi hediye almayan hic bir katilimci yok .. ;)
Kazanilan urunleri nerde nasil alinabilecegini daha sonra bildirecegim ...
hani fotolar ankara grubu bekliyoruz...
Çok güzel bir gündü. Femoli hediye çıkmayanlara da hediye verdi misal ben :)) Şaka bir yana hem ona hem emeği geçenlere hemde gelenlere teşekkürler. Fotolar akşama hazır olur sanırım. Fotolar nasıl çıktı bilmiyorum ama katılım yüksekti.
Ozzy şu park sensörlerine bi ayar yapalım daha sonradan aklıma geldi. Ben tamir ettirim sen montajını yaptır.
Herşey çok güzeldi emeği geçen herkeze teşekkürler özellikle serdar abi ve sponsorlarımıza keyifli bir ankara buluşmasıydı. :)
Emeği geçen herkese teşekkürler :) Boya koruma İyi oldu :D
Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkürler....:)
Arkadaslar fotograf ve vıdeo cekımının cogunlugu Serdar abide Anıtkabırden sonra bıldıgım kadarı ıle Karsıyaka mezarlıgına gıdecektı kabır zıyaretı ıcın ben oradan geldım sımdı oldukca kalabalıktı mezarlık bıraz daha bekleyecegız foto ve vıdeo ıcın
nasıl geçti zeynel anlat bakalım....
Guzeldı abı oldukca kalabalıktı Anıtkabırde 45 arac vardı kahvaltıda yedımyedım doymadım yemekten yoruldum ama yıne doymadım:)Faruk geç gelen servısten dolayı gözü donmustu tamaklara kotu kotu bakıyordu
Anıtkabır guzeldı abı , sagolsun Serdar abi yıne harıka bır organızasyon tertıplemıs yenı arkadaslar ıle tanısdık sponsorlarımızın verıdıgı hedıyelerı kazandık herkesın gozu boya korumadaydı baskasına gıtmedı yıne forumdaslara gıttı :) Mehmet abı kımseyı bos gondermedı
Bu arada bazı arkadasların Anıtkabır sertıfıkaları Mehmet abıde istanbuldaki arkadaslarınkıde cıkmamıs onlarıda ben basacam :)
Ya çekilşte 3 araca bişey çıkmadı biri benim :) Keşke torbadaki kalan plakalara boya koruma verselerdi :) şaka bi yana oldukça güzeldi ama biz kahvaltıyı beğenmedik...
Bu arada Mehmet abi saolsun boş çevirmedi verdi bize de bişeyler (mansiyon ödülü hesabı :) )
Güzel bir gündü arkadaşlar. Emeği geçen Herkese bende teşekkür ederim. Yeni etkinliklerde buluşmak üzere :)
Elmedin İstanbuldan Kalkıp geldin sağolasın fakat Anıtkabir Komtanlıgına liste teslim edildikten sonra listeye isim yazmandan dolayı sana sertifika çıkartamadı Anıtkabir komtanlıgı bu durum içime sinmedi seni sertifikasız göndermek komutalığa rica ettim verdi birtane yanlız mail attılar bana bende scannerle taradım artık bır A4 e printe edersin :)
Bu arada yanındaki arkadsinın ısmını goremedım onuda yazarsan hallederız
Foruma atamadım neyazıkı galıba boyutlarından oturu bundan dolayı faceye attım
LINK:
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater VE https://www.facebook.com/group.php?gid=
LINK
hani fotolar nerede...
abi ben bunların tamiri yoktur diye düşünüyodum kapalı kutu gibi göründü.
hepsiburadadan almıştım 2 ay önce bozulunca gönderdim dahada bekliyorum, geçen hafta yenisini gönderdiler ama farklı bi model göndermişler tekrar geri gönderdim :) bakalım bekliyorum.
yani artık tamir işimi görmüyo ama aynısından bulabileceğim bi yer varsa işime yarar :)
montaj kolay kendim takmıştım zaten :)
1-2 aydır GP kullanıcısıyım. Geçen hafta foruma üye oldum. Bugün organizasyona katıldım ve birçok arkadaşla tanıştım. Üstüne bir de hediye verdiler. Daha ne olsun. :) Güzel bir gündü. Özellikle konvoy olarak giderken herkesin gözü üstümüzeydi. Çok güzel bir duyguydu bence. Herkese çok teşekkürler.
Hasbelkader bir organizasyonu da kazasız belasız atlattık. Katılan tüm arkadaşlarıma ve beraberlerinde gelen misafirlere tekrar teşekkürler. Çektiğim foto kayıtlarını yüklemeye başlıyorum. Video kayıtları biraz düzenleme gerektirdiğinden onu yarın yayınlayacağım.
Fotoğraflar
Çok güzel bir organizasyondu emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler.Tekrar görüşmek dileğiyle
Çok güzel insanlarla tanıştım ve tanıştığıma memnun oldum
çok güzel vakit geçirdik
Mehmet abimin arabasının maşallahı varmış kazasız belasız :)
herkese kazasız belasız cezasız sürüşler
ayağınıza sağlık :)
yeni bir buluşmada görüşmek ümidiyle
foto 3 de
https://forum.grandepuntotr.com/atta...8-nisan-16-jpg
düello yapan kovboylar gibi durmuşum tam silahı çekerkene :D
çok güzel bir buluşma olduğu ilk fotolardanda belli...katılanların ve organizasyonu yapanların başta serdar abi ve mehmet olmak üzere emeğine ve yüreğine sağlık...
Haftasonu Yozgatta memleketteydim.Bir kısmet olmadı buluşmak.
evet arkadaşlar yine güzel eğlenmişler,kalabalığın içinden zeynelle ozanı taıdım hemen...
güzel buluşma olmuş fotoğrafardan da belli puntom olsaydı bende gelirdim kısmet değilmiş konvoy halinde giderken fotograflar varsa onlarıda bekliyoruz eminim çok güzel bir görüntü çıkmıştır.
12. resımde bızım arkamızdakı kısılerdebızım gruptan gıbı poz vermısler
Erken ayrılmış olsam da,kaçırdıklarıma üzülsem de,olsun güzel bir buluşma geçirdim gelen herkesten ötürü,her şey için çok teşekkürler arkadaşlar.Bu arada,bana çıkan bişey var mı? :D
Fotolar çok güzel çıkmış videolar eminim daha da güzeldir :)
güzel gündü herkese teşekkürler =)
hediye çekilişinden yana yüzüm pek gülmesede :D emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler güzel bi pazar geçirdik :)