çok sorun olacak kadar büyük değil mutlaka görürüz birbirimizi....
bana sorarsanız kentpark'a girebiliriz. yer seçmesi mutlaka problem olacak herkes ordayken hemen kentpark'a girer bişiler yer rahat rahat otururuz![]()
arkadaşlar birbirimizi bulmamız sorun olmasın aradaki otopark bayağı bir uzundave program belli mi
![]()
çok sorun olacak kadar büyük değil mutlaka görürüz birbirimizi....
bana sorarsanız kentpark'a girebiliriz. yer seçmesi mutlaka problem olacak herkes ordayken hemen kentpark'a girer bişiler yer rahat rahat otururuz![]()
ara yolda buluşuyoruz demi?
Ne Mutlu Türküm Diyene!
evet
Gelen herkese teşekkürler
Ayağınıza sağlıkhepinizle tanıştığıma memnun oldum
tekrar görüşmek üzere![]()
güzel buluşmaydı herkese teşekkürler
Katılan herkese teşekkürlerimi sunarım...![]()
dersim olmasaydı akşam kesin gelirdim.akşam akşam ders mi olurmuş yakatılan herkese teşekkür,foto varsa bekliyoruz
buğün anlattığım logo bunun sarı kırmızı olanı geliyo yarın
Gelen arkadaslara tesekkurler gelemeyen arkadaslarlada yıne yenıden kısa bır zamanda bır bulusma ile özlem gıderelım .
Bu arada Ömer beyaz gp senındi yanılmıyorsam bundan sonra karar verdım pıs aracla yola cıkmayacam kardesım bı senın arabaya baktım tertemız ınsanın bınesı gelıyor bı benımkıne baktım camurdan kacası gelıyor![]()
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
valla erdem'im ben de özledim ya gelirsin belki diyodum ama gelecem demediğin iiçin içimde bi buruklukla gittim zaten
la ben gelecem artık nerdeysen![]()
vay kardeşim benim duygulandırıyorsun benien kısa zamanda telafi edeyim ben ozaman,özledim ben de hepinizi
arkadaşlar logolar geldi
güzel duruyolar bi de arabanın üstünde görelim be abi...
skyline grage konuya bak
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri