Ali öyle demezz tanıyorum aliyi merak etme... Onu sen kendin seslendirmişsin anlaşılan
Benim tavsiyem yinede başkasının arabasıyla hava atmayalım komik oluyor![]()
Aliyle aramizda sen ben olmadigi icin fark etmez onemli olan sozun arkasinda durmakali burda beklerim herzaman bana uyar diyor . İsterse geri geri kalkayim diyor
![]()
Ali öyle demezz tanıyorum aliyi merak etme... Onu sen kendin seslendirmişsin anlaşılan
Benim tavsiyem yinede başkasının arabasıyla hava atmayalım komik oluyor![]()
ertuğda yanınızda demi abi herkese selam ne iş alemmi yapıyorsunuz yoksa![]()
Neyse murat sen hayallerine devam et
Evet mert alican ertug ali omer cem ve bir cok arkadas burqda alem demeyelimde muhabbet diyelimsende atla gel aksam aksam evimden ettiler beni sabaha kadar buradayiz diyorlar eve almayacak hatun beni
![]()
Dilleredustun aman ha ayaga dusmesaka bir yana aracin guzelmis gormedik ama bakariz bir ara
![]()
Murat kardesim ben ali ortam birak konusulsun reklamin kotusu olmazhersey bi yana cam filmi krom egzozun konusuldugubiyerde sen turbobuyuttun inanilmaz degismis biaraba yaptin benidda edyrm bir bravo daha yok okadar gdn tr de massallah . Bunu vurgulamak lazim
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
ben murat gürakanın arabayı ankaranın çeşitli yerlernde gördüm ama hep park halindeydibida denk gelirse basında bekliycem tanısmak icin
![]()
fiattır adımız,puntodur tarzımız, vtecleri kaale bile almayız,typerlara hep çomağız m-tecnicdir muhattabımız ,kısa mesafede arkandayız, 5'e taktıkmı alayına tokat atarız![]()
TSİ Jetta.
aynn![]()
TSİ Jetta.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri