Foruma üye oldugumdan beri, en son eşkişehir buluşması dısında tüm buluşmalara katılmıştım. Ve hala katılma canlısıyım. Ama işim magazacılık oldugundan en yogun iş günlerimiz haftasonu. Bugüne kadar hep kavga döğüş izin alıp kaçtım ama. Artık biraz zor gibi. Benim gibi hafta içi müsait olan kişi sayısı azdır diye tahmin ediyorum
obsessed the red
bende gelmek isterdim fakat bu haftasonu itibariyle bayram sonrasına kadar yokum![]()
bende gelirim![]()
ben de gelebilirim
fiat ve evoya yeniyim konusmus paylasmis oluruz
tabi zaman belli olursa daha net biseyler soyleyebilirim
bu gidişle bayramdan sonraya kalacak ya da haftaiçi bi akşam yapalım???
hafta ici aksam mantikli gibi
Hafta içi akşam olsun genelimiz çalışıyo ya da okuyo....
genelde de haftasonuna başka işlerimiz olabiliyo....
hafta içi akşam saatleri güzel olur...
bugün itibariyle bayram sonuna kadar h.içi veya h.sonu istenilen gün ve saatte herhangi bir buluşma veya buluşmalara katılabilirimyeter ki haber verin
![]()
Banada uyuyor. Bu hafta içi güzel olur..
e tamam o zaman çarşamba uygun mudur???
Bayram sonrasi pazar gunune bir kahvalti planliyorum organizasyon kesinlesin bilgi verecem yinede hafta ici toplanma olursa gelirim ama aksam tabiki![]()
hadi yaaa... bayram sonrası pazar olamıcam ben neyse.....
Merhaba arkadaşlar bende yeni üyelerdenim puntomu alalıda bir hafta oldu zatenbuluşma akşam saatleri olursa yada haftada birgün belirlenirse ona göre işyerinden izin günümü ayarlayıp gelebilirim
tamam o zaman bayrama gitmeden bi görüşelim o zaman...
Ha gayreet ankara
İnsanLarda GüzeL OLan Yüzdür , Yüzde GüzeL OLan Gözdür.. Ama İnsanı İnsan Yapan AsLında Ağızdan Çıkan Sözdür.! Hz MEVLANA
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri