bilkent'te yollar ilk günden beri açık ozan, gözümüzle görmesekama sizin otoparklar kapalı tabi...
e artık haftaya kaldı bu iş... ben diyorum ki net bir gün konuşalım. çarşamba mesela gelen gelsin gelemeyeni bir daha ki sefere görürüz.
haftaya olursa katılırım pazartesi sabahtan itibaren ankarada olucam ben. tabii birde bilkentte yolların açılması lazım dün gece çıkarken araba kara gömülüydü resmen.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
bilkent'te yollar ilk günden beri açık ozan, gözümüzle görmesekama sizin otoparklar kapalı tabi...
e artık haftaya kaldı bu iş... ben diyorum ki net bir gün konuşalım. çarşamba mesela gelen gelsin gelemeyeni bir daha ki sefere görürüz.
ya ya nedemezsin
salı gece servisler iptal oldu millet evine bile gidemedi yurt filan ayarladılarben salı akşam önündeki karı kürekle temizleyerek zorla 2 metre götürdüm lambadaki buzlar düşmesin diye
çarşamba akşam bilkentten çıkarken arabanın etrafında temiz 30 cm kar vardı
kampüs tüm yollardıda karlıydı asfalt görünmüyodu cıvıktı gerçi ama benim gibi 4 mevsim lastiği olanların çıkması mümkün değildi
![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
e yaaaaani 4 mevsim lastikle olmaz
ben de bilkent'in içindeydim her gün, yolla gidilmeyecek gibi değildi ama servislerin iptal olduğunu filan duydum. o 30 cm kara girip girip çıktım ben, şimdilik bişi olmadı![]()
kar lastiği olan arabayla bende girdimde ben çıkamam yani yollardaki karlar erimedengerçi bilkentteki buluşmaya arabayla gelemesem bile gelirim
![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
istanbuldan sedini de gelecek sanırım oy kullandığına göre
hadi bakalım buluşunda biraz fotoğraf görek canımız çeker belkison dakka gelirik
Arkadaslar Karda kalmadı Ankarada Isıklı kapıeşiği için bu çarsamba Engin bey ile bulusmayı dusunuyoruz çarsamba gunu gır bulusma gerceklestırsek
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
tamam çarşamba bilkent real... uyanlar kimler acaba?
bilkent çok ters bana
Gençler yarın Karabük'teyim Çarşamba olursa haberleşelim terslik olmazsa ben gelirim.05337760955
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
tamam cepa da olur ama başka birileri de görüp yazsın bakalım ne diyecekler ???
şu an farlardan biri yanmıyor benim yarın yaptırırsam gelirim![]()
bana hergün uyar
Cepa daha makul teşekkür ederim
gurur dedem ne oluyo ?
carsamba 6.30 cepa bana uyar, tabi o gun antrenman cikmazsa...
başka gelen yokmu??
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri