o zaman pazartesi görüşürüz inşallah arkadaşlar![]()
Zaten öyle düşünmüştük bizde. Bilkent'in içinde buluştuktan sonra 1 tur atıp Real taraflarına geleceğiz sonra bir yerlere oturulur.
Güncel Liste :
1. ozzy
2. turkgames
3. serkankucuk
4. insomnia06
5. kamikaze
6. ferikci
7. farukileri
8. utku952
9. du hast
10. alperyonar
11. ZAK1980
o zaman pazartesi görüşürüz inşallah arkadaşlar![]()
görüşürüz tabi... pazartesi 18:30 bilkenliler bilkent'te diğerleri real'de...
realin otoparkını destekliyorum!
![]()
Real otoparkını ben de söyleyecektim ama çoktan orası kararlaştırılmış bile,real otoparkında görüşürüz![]()
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
Real otoparkına geleceğiz zaten konvoy olarak![]()
beyler bu arada haberiniz olsun, bilkente kütüphaneye gidiyorum diye bi bahane ile giremezsiniz, kütüphaneye giriş işin dilekçe vermeniz ve isminizin onaylanması gerekiyor![]()
2008 Grande Punto 1.3 Multijet 75 HP Active & 2011 Bravo 1.6 Multijet 105 HP Dynamic Plus
Let the music play!
beni ziyarete gelirsiniz ya dilekçe istemem![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
valla ben bir sefer bilkent'e çok rahat girmiştim,kuzeni bırakmaya.Ne kimlik ne de başka bişi bıratım.Adamlar direk aldı kimliksiz falan ama şu dakikada ne olur bilemem.
Bi de senin aşağıya bildirme gibi bir sorunun yok di mi.Sabancı'da kapıya bildirmek zorundasın da ziyaretçilerini...
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
arkadaslar yarın aksam gelecegımı soylemıstım fakat yarın aksam benım semınerım var unutmusum semıner olayını buyuk bır ıhtımal gelemıyorum kusura bakmayın
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
yarın kırıkkalaye okul için yurt anlaşmasına gidiyorum. yoldan gelince direkt geleceğim. geç kalırsam oturduğunuz yeri öğrenip oraya gelirim artık![]()
Ben iptal arkadaşlar afyon sandıklıya gitmek zorunda kaldım iyi eglenceler...
günaydın arkadaşlar,ben bilkente çıkmayıp direk real açıkotoparkına gelicem,18:30gibi orada olurum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri