haftaya olursa katılırım pazartesi sabahtan itibaren ankarada olucam ben. tabii birde bilkentte yolların açılması lazım dün gece çıkarken araba kara gömülüydü resmen.
Printable View
haftaya olursa katılırım pazartesi sabahtan itibaren ankarada olucam ben. tabii birde bilkentte yolların açılması lazım dün gece çıkarken araba kara gömülüydü resmen.
bilkent'te yollar ilk günden beri açık ozan, gözümüzle görmesek :D ama sizin otoparklar kapalı tabi...
e artık haftaya kaldı bu iş... ben diyorum ki net bir gün konuşalım. çarşamba mesela gelen gelsin gelemeyeni bir daha ki sefere görürüz.
ya ya nedemezsin :D
salı gece servisler iptal oldu millet evine bile gidemedi yurt filan ayarladılar :D ben salı akşam önündeki karı kürekle temizleyerek zorla 2 metre götürdüm lambadaki buzlar düşmesin diye :D çarşamba akşam bilkentten çıkarken arabanın etrafında temiz 30 cm kar vardı :D kampüs tüm yollardıda karlıydı asfalt görünmüyodu cıvıktı gerçi ama benim gibi 4 mevsim lastiği olanların çıkması mümkün değildi :D
e yaaaaani 4 mevsim lastikle olmaz :D
ben de bilkent'in içindeydim her gün, yolla gidilmeyecek gibi değildi ama servislerin iptal olduğunu filan duydum. o 30 cm kara girip girip çıktım ben, şimdilik bişi olmadı :)
kar lastiği olan arabayla bende girdimde ben çıkamam yani yollardaki karlar erimeden :D gerçi bilkentteki buluşmaya arabayla gelemesem bile gelirim :D:D
istanbuldan sedini de gelecek sanırım oy kullandığına göre :D
hadi bakalım buluşunda biraz fotoğraf görek canımız çeker belki :) son dakka gelirik
Arkadaslar Karda kalmadı Ankarada Isıklı kapıeşiği için bu çarsamba Engin bey ile bulusmayı dusunuyoruz çarsamba gunu gır bulusma gerceklestırsek
tamam çarşamba bilkent real... uyanlar kimler acaba?
bilkent çok ters bana
Gençler yarın Karabük'teyim Çarşamba olursa haberleşelim terslik olmazsa ben gelirim.05337760955
tamam cepa da olur ama başka birileri de görüp yazsın bakalım ne diyecekler ???
şu an farlardan biri yanmıyor benim yarın yaptırırsam gelirim :D
bana hergün uyar
Cepa daha makul teşekkür ederim
gurur dedem ne oluyo ?
carsamba 6.30 cepa bana uyar, tabi o gun antrenman cikmazsa...
başka gelen yokmu??