iftar saatinde ankarayla canlı bağlantıya geçip afiyet olsun dileklerimizi de iletiriz her ne kadar katılamasakta gönüllerimiz bir
inşallah...
iftar saatinde ankarayla canlı bağlantıya geçip afiyet olsun dileklerimizi de iletiriz her ne kadar katılamasakta gönüllerimiz bir
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
şimdiden hayırlı iftarlar arkadaşlarım. bu sene malesef size katılamıyorum ama seneye inşallah tayinim oraya çıkmış olur da tüm buluşmalara rahatlıkla katılırım![]()
Arkadaşlar 29 agustos pazar günü akşamı iftar organizsasyonu yapıyoruz , Yer, Gelen arkdaşlar bilir çakıl cafe dir yemek menüsü aşşağıdaki gibidir..
Adres : Çakıl Cafe Ankara Devlet Demir Yolları Gazi Hastahanesi Yanı.
0312 221 36 66Yer:Silahtar Caddesi No:10 Gazi Mahallesi (Eski Devlet Demiryolları Hastanesi yanı)
Menü 1:
-İftar Tabağı (Buzlu Hurma, Kısır, Zeytinyağlı Beypazarı Sarması, Tereyağ, Bal, Tulum Peyniri)
-Ezo Gelin Çorbası
-Mısırlı Domatesli Aysberg Salata
-Ana Yemek (Et Sote)
-Tatlı (Güllaç)
-Meşrubat + su
-Çay (sınırsız)
Kişi Başı: 22.90TL
Menü 2:
-İftar Tabağı (Buzlu Hurma, Kısır, Zeytinyağlı Beypazarı Sarması, Tereyağ, Bal, Tulum Peyniri)
-Ezo Gelin Çorbası
-Mısırlı Domatesli Aysberg Salata
-Ana Yemek (Sebzeli Bademli Tavuk)
-Tatlı (Güllaç)
-Meşrubat + su
-Çay (sınırsız )
Kişi Başı: 18.90TL
Park sorunu yoktur..
Lütfen kişi sayınızı bildiriniz Sonradan karışıklık çıkıp aç kalmayın
İsteyen köpek getirebilir müsaittir..
.
Şimdiden afiyet olsun... Yarın akşam canlı bağlantı yaparız birbirimize..
arkadaşlar ben iftardan önce AnkaMall'ın açık otoparkında olmayı düşünüyorum eğer gelen olursa buluşabilirsek bekleyeceğim, sanırım otopark'ın sonlarına doğru, bu lunapark gibi şeye yakın yerler daha müsait olacaktır. saat olarak 6.15-6.45 arası orda olmayı düşünüyorum... gelecek olanlar da burda paylaşsın bence. birbirimizi rahat bulalım...
Hepinize şimdiden keyifli iftarlar...
olur abi orda görüşürüzz....
1- femoli +1
2- Romeo_er2 +1
3- Ryu06
4- Punto_Can +1
5- serkankucuk
6- Erdem Bozdağ
7- Wolkan
8- Ferikci
9- TolgaAnk88 +1
10- Bahçelili Ali +2
11- Serdar2362 +1
12- Faruk tuzlu +1
13- Erhan0677 +1
14- Zak1980
15- 06Kaymak +1
16- erdi yılmaz
17- Müdür +1
18- Bulut +1
19- Onurrun
20- Paranoya +1
21- Dr alper
Liste sayimiz cok guzel iftarda bizi yanliz birakmayan arkadaslarimiza cok tesekkurler..
Son güncel liste pazar sabah listeyi teslim edeceğim bilginize..
Konu femoli tarafından (28/08/2010 Saat 22:53 ) değiştirilmiştir.
angaraa şimdiden afiyet olsun hepinize![]()
Ankaradayim, gelmeye calisacagim.
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
21arac 36 kisi guzel bir sayi eksik olmazsa guzel bir sayi gelemeyen olusada cani saolsun![]()
1- femoli +1
2- Romeo_er2 +1
3- Ryu06
4- Punto_Can +1
5- serkankucuk
6- Erdem Bozdağ
7- Wolkan
8- Ferikci
9- TolgaAnk88 +1
10- Bahçelili Ali +2
11- Serdar2362 +1
12- Faruk tuzlu +1
13- Erhan0677 +1
14- Zak1980
15- 06Kaymak +1
16- erdi yılmaz
17- Müdür +1
18- Bulut +1
19- Onurrun
20- Paranoya +1
21- Dr alper
22- Alp
Liste sayimiz cok guzel iftarda bizi yanliz birakmayan arkadaslarimiza cok tesekkurler..
Son güncel liste pazar sabah listeyi teslim edeceğim bilginize..[/QUOTE]
Afiyet olsun arkadaşlar muhabbetiniz keyfiniz neşeniz bol olsun.
EVOEVOEVOEVOEVO
sağol ya acaba günlük bişi miydi. bulut ben orda çalışıorum demişti acaba otopark müsait mi bi bilgi verse??
Arkadaşlar ankamall otoparkı biraz sıkıntılı olabilir. Lunapark muhabbetinden ötürü acık otopark alanı biraz küçüldü. Size tavsiyem ankamall 'ın arka tarafı yani kapalı otoparkın giriş cıkışlarının yapıldıgı yol ve aynı zamanda sigortacılara cıkan , emniyetin arka girişine cıkan bi yol var orası daha müsait. Anımsayan oldumu bilmiyorum ama başka türlü anlatamııcam sanırım
obsessed the red
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri