Serin bir ankara sabahından herkese günaydın... Hayırlı işler olsun...
hee ben de öle tahmin etmiştim. zaten daha öncesinden çıkman da saçma olurdu heralde
ya ben eve 10-15 dk içinde gidemeyince sıkılıyorum yolda ya da yol gözümde büyüyo özellikle sabahları işe geliş çok önemli. erken çıkmayı sevmiyorum da pek.
Serin bir ankara sabahından herkese günaydın... Hayırlı işler olsun...
bütün ankara günaydııın. bu aralar hava çok iyi, trafik de araçlar aralıklı gidiyor sağolsunlarbiz de aralarından akıyoruz yoksa trafiğin akacağı yok. genel itibariyle sabah gözlemlerim bu kadar
bu arada barış sana da iyi tatiller her nerede yapıyorsan...
günaydın dedim ben yatarım gene geç kalırım diye![]()
tam da dediğin gibi 10-10:30 gibi de kalkmışsın heralde![]()
valla öyle oldu serkan gece 4 te yatınca 6 saat yetiyor işte![]()
ben de geç yatıyorum ama saat 8 buçuk dedin mi kalkmak gerekir...
demek bunlar iyi günler yatıp kalkabiliyorsun ben zor yatıp çok zor kalkıyorum.
hayırdır neden ki?? yatırmayan neden nedir ki? hadi kaldırmayanı anlarız da... insan uykusu gelince yatar olmadı sızar
![]()
bezginlik ve zihin yorgunluğu malum sektör sıkıcı bir sektör![]()
abicim sektör değil bence sıkıcı olan sektöre dahil olması kaçınılmaz olan bazı sıkan ve geren insanlar... yoksa ohooo biz bütün gün bilgisayar başında program yazıyoruz, eğlenceli de oluyo bazen![]()
günaydın ankara istanbuldan casus kabul ediyormusunuz![]()
geldim geldimnassınız yeni kalktım ayılamadım ne yapmak gerek
![]()
vallaa bi yuh demek gerek
biraz tv aç seda sayan filan çıkınca ayılırsın zaten uyku felan kalmaz
valla ben de o saatlere yakın yatıyorum sonra sabah sabah uyanıp işe geliyorum. ondan sonra diyolar ki niye böyle hızlı gidiosun, bu kadar az uyuyan adam gergin olmaz mı arkadaş...
günaydın herkeslere... sanırım bugün konya yolunda 30 ağustos provası nedeniyle yol tıkanmış belki de bazı arkadaşlar hala gidemedi iş yerine...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri