Walla Allah korudu bekıde sag gosterıp sol vurucaklar ...Aman Allah korusun
Walla Allah korudu bekıde sag gosterıp sol vurucaklar ...Aman Allah korusun
I ' m c a p u l i n g . . .
bunların tek istediği halkı sindirmek sokağa bile çıkarmamak. hatta daha ileri gidip anaların oğullarını askere göndermelerini engellemeye çalışmak. ama bilmedikleri veya bilipte korktukları bişey var bizim milletimiz her şartta bir devlet kurmuştur en büyük örneği 87 yıl önce gördüler T.C devletiylehatta bi kitapta okudum ne kadar doğrudur yanlıştır bilmem ama hitlere soruyorlar neden Türklerede saldırıp oraları almıyoruz diye? hitlerin cvp ı şu şekilde ; Türklere saldırırsak bi tane Türk bırakmamak lazım yoksa yeniden devlet kurar bize saldırırlar demiş
![]()
aynı şeyi yahudiler için de düşünmüş ama yaptırmamışlar işte... yoksa dünyada yahudi bırakmıcakmış hitler.
ama bize bulaşan bigün belasını bulur ya![]()
serkan bilkentte ar-ge de mi çalışıyorsun yoksa okuyor musun?
serkan bu yaşta helal sana cyberpark ta çalışıyorsannatek bilişim var tanır mısın?
bu ülke için ayrımcılar olduğu kadar bu ülke için canını hiçe sayıp çalışanlarda var çok şükür. o yüzden rahat olun ama sakın uyumayın. arkadaşlar her terör saldırısına bi tepki koydukça ve halkın tepkisi oluştukça bu adamlar yaptıklarından mutlu olmıcaklar. ama tepkisiz oldukça ekmeklerine yağ çalmış oluyoruz.bizi bu gibi olaylara tepkisiz yapmaya çalışıyorlar sakın kanmayın![]()
Ben kaçar yrn sabah görüşürüz arkadaşlar![]()
görüşürüz yarın sabah yol durumunda buluşmak üzere...![]()
günaydın başkent bugün 14/08/2010 dışarda hava 26 derece.. bugün konya yolunu kullanmadım ve yıldız-kızılay yaptım.sabah ve cumartesi olduğu için yollar bomboştu. fakat yıldızda her trafik lambasının altına kamera koymuşlar bu kameralarla az can yakmıcaklar bu sene. başkentli arkadaşlar bu kameralar 15 eylül 2010 tarihinde aktif olacaklar herkesin haberi olsun hızlara ve trafik kameralarına aman dikkat!!!!! umarım bugün herkesin günü neşeli ve bereketli geçer![]()
günaydın barış. evet bugün bütüüüün yollar boomboştu rahat rahaat geldik işimize... umarım h.sonları evden gireriz artık nete, foruma![]()
aynen serkan hafta sonu geldi yrn yatışşşşankaranın trafiliği istanbul gibi değil ama tıkandı mı tam tıkanıyor çıldırtıyor adamı şimdi bide millet oruç bide sıcak var çok dikkat etmek lazımmm.hazır aklıma gelmişken kapı kolların süper olmuş parlamış yani fakat camların hepsine niye yapmadın ki? bence süper olur bu hafta bende rüzgarlık taktırcam mehmet abi(femoliye) sipariş verdim yakında rüzgarlığımda olacak
![]()
katılıorum sana barış trafik konusunda kitlendi mi sağlam kitleniyo
kapı kolları için sağol ben aldığımda vardı kromajlar ama cam hepsine yapmadın dediğin film ise filmlerin renk tonları farklı ön ile arkada.
günaydınn başkentttt. bugün günlerden pazartesi ve emin olun hiç sevmem pazartesilerini. nedense çok çalışıyorum bu pazartesilerde veya bana öyle geliyorbugün trafik saat 07.50 civarlarında sıkışmaya başladı (konya yolu-kızılay arası) bu demek oluyor ki millet tatilden gelmiş. sabah konya yolunda 06 bl .... plakalı puntoyu gördüm biraz o önde ben arkada kızılay yol ayrımına kadar gittik. bugün hava gene çok sıcak sabah derece 28 i gösteriyordu. umarım gününüz aydın,neşeli ve herzamankinden daha bereketli geçer
![]()
günaydın barış ama benden önce işe varıp benden önce girmişsinbu sefer siftahı ben yapiim demiştim ama olmadı bi daha ki sefere artık
![]()
günaydın serkan , ben en geç 8,00 de işyerinde olduğum için senden biraz erkenci oluyorummm.senin araçta rüzgarlık var mı ben bu resimden tam seçemedim?? bu hafta sonu rüzgarlık taktırcam femolide istersen gel beraber taktıralım tabi yoksaayrıca bide benim kuzen cemo nikalaj eksoz kapağı ayarlamış onuda taktırcam. bi tek ses sistemim eksik kalıyor onuda seneye inş. (bu sene jantta taktırdım bide 60000 bakım masraf çok)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri