o kadar çok isterdim ki...ama malesef babaannem beyninden ameliyat olacağı için orada bulunamayacağım![]()
o kadar çok isterdim ki...ama malesef babaannem beyninden ameliyat olacağı için orada bulunamayacağım![]()
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
Sağolun arkadaşlar... Bu dayanışma gercekten çok hoş. Hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz ameliyat gününü. inşallah herşey istendiği gibi olur. İnşallah babaanne sağşıgına kavusur. Tanımıyorsunuz evet ama onun için bir hayır duanızı esirgemeyin ne olur...
Bu arada bu eşli gelme olayına neden bu kadar taktınız arkadaşlar? Ben malesef gelemiyorum zaten babanne rahatsızlıgından dolayı. Ancak gelebilecek olsam da zaten eşsiz gelecektim; çünkü malesef henüz bir eşim yok, bekarım. Eşsizsek gelmeyelim mi yani?Dışlamayın yahu böyle bekarları
Yada, madem dışlıyorsunuz, bekarlara dest-i izdivaç adı altında bir başlık açın forumda bari
![]()
Konu erdiyilmaz tarafından (18/12/2009 Saat 03:57 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlariniz birlestirilmistir
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri