Hata veriyorsa indirmeyelim, dile kolay 200mb:)Videodan anlayan arkadaşlar bir el atın yaw:)
Printable View
Hata veriyorsa indirmeyelim, dile kolay 200mb:)Videodan anlayan arkadaşlar bir el atın yaw:)
Video yapmaya çalışırken milyon tane sorun çıkardı,fakat sıkıştırıp bölme ve upload işinde hiç hata vermeden tık diye oldu bitti,neden indirmeden sonra hata verir anlamadım Allahın cezası...
@Tempest
ö.m attım fakat dönmedin...
abi bende anlamadım tam açılacağı sırada hata verdi ve açılmadı 5-6 kez denedim olmadı hatta farklı yöntemlerde uğraştım olmadı yani az önce silmiştim o yüzden artık yüklü değil parça parça boyutlarını bilmiyorum ama silmeden önce bakmıştım 2 dosyanın toplam boyutu sanırım 145 mb gibi birşeydi...sende o kadar emek vermişsin abicim canın sağolsun walla eywallah teşekkür ederim. :ok:
1. dosyayı indiriyorum. 256 adsL iLe sabaha iner birincisi : )
digerini de indirince birLeştirmeyi denerim WinRAR iLe
Biraz evvel tekrar denedim,iki parçayı indirdim kurdum çalışıyor arkadaşlar sağlam.
Valla abicim bende sorunsuz çalıştı...
baba valla hata veriyo açılmıyo meret açanlar bi halletsin bi zahmet.
abi bende açamıyorum yardım bir zahmet
Yüklemeyi yapıp kurulumu yapamıyorsanız eğer,RAR parçalarının adını değiştirin PC yi kandırmaya çalışın :)
Fakat yüklemeyi yapamıyorsanız,bu tamamen bağlantınızdan yada Rapid den kaynaklanıyor...
daha yüklemeyi yapamadım 4 haneli yazıyı yazıyorum başka bir şey açılıyor allah allah
ben yükledim ali abi..ama açılmadı dur senn dediğini yapmaya çalışıyım.
O şifreyi hatasız yaz abicim,Rapid olayı abartmış karakterleri fontları değiştirmişler sıfır gibi gördüğün O harfi olabilir ne biliyim yanlış yazarsan başka bir ekran çıkar.
Ayrıca bekleme süresi de oldukca uzatılmış yaklaşık 2 dakika oha bee.Eğer zaman dolduktan yaklaşık 15 sn kadar sonra indir dersen yine kabul etmez illaki süre biter bitmez oradan hemen dowvnload demelisiniz....
aynı anda ikisinide yükleyemiyormuyuz hata vermesi normalmi
Aynı anda ikisi olmaz Memedim yaaa.Önce birinci, sonra yaklaşık 80-dakika bekleyip diğer parçayı indirmelisin.Üye olmadığımız için böyle süründürüyor...
Arkadaşlar modemi kapatıp açarsanız 2 parça arasında beklemenize gerek olmaz:)
Ben o modem olayını çoook yaptım fakat yemedi hiç bende,bekleme moduna devammm...
Bu arada Abnew izledinmi yavv...
Mehmet parçanın birini indir tamamla birini.Daha sonra modemini kapat tekrar aç,yüklemediğin diğer parçayı yükle,tabi eğer müsade ederse.Ben çok denedim ama olmamıştı zamanında onun için denemiyorum artık...
@Emree
naaptın abicim gelişme varmı?