gerekLi biLgiLeri gönderdim. fotograf ve video diger konu başLığı aLtında varLar.
teşekkürLer, emeğine sağLık 8O
Printable View
güzel haber beyler.
tuning türkiye onur ile biraz önce konuştum.
resimleri ve açıklama metnini istedi.
bu akşam kendisine göndereceğim.
hem speed city organizasyonu sayesinde hem de büyük ankara buluşması sayesinde nisan ayında yine çıkacağız tuning türkiyeye. :)
onur bir de özür diledi.
size birkaç sayfa ayırmak isterdim ama speed city organizasyonuna yer vermem gerek o yüzden size 1 sayfa ayıracağım dedi :D
yine de çok güzel bir haber değil mi arkadaşlar :D:D:D:D:D
Oooo, güzel haber tabii Yıldıray! Harika walla, emeğine sağlık! Bundan sonra her ay bize bir sayfa ayıracaklar bu gidişle ;)
Büyüksün yıldıray abi
sevindim yıldıray abi valla bende senin gibi olmasakta kendi çapımızda trafik dergisiyle görürüştüm onlarda bu ay çıkaracaklar fotoları ve yazıyı gönderdim... inşallah bakalım
emeğine sağlık yıldıray teşekkürler
abi şubattan beri boş geçmiyoruz tuning turkiyeyi bu çok güzel bişey mayıs ayındada boş geçmicez umarım istanbul buluşmasıyla kendimizi unutturmıcaz :ok: Birlikte hep daha ii ye :)
rica ederim kardeşlerim.
ne demek,
birimiz hepimiz için
şubat, mart ve şimdi de nisan. böyle giderse kaanın dediği gibi her ay abone olacağız dergiye.
büyük istanbul buluşması ile ilgili olarak da konuştum onurla.
onun için de söz aldım.
hatta kendisi de gelmeye çalışacak.
EYLEMLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK :D:D:D:D:D
teşekkürler yıldıray abi
dün gece saat 01 gibi tuning türkiye onur a resimleri ve de organizasyon metnini mail attım.
biraz önce yazıştık kendisiyle.
resimlerin küçük olduğunu söylemişti.
resimler küçük ve de logolu resimlermiş.
resimlerin orjinal halini istiyor.
bu bilgileri bugün içinde bana ulaştırırsanız tekrar mail geçeceğim kendisine.
acildir. bilginize ;)
Sevgili arkadaşlar yaklaşık 2.5 gün boyunca Ankarada çektiğim videoyu işleyip foruma koymak için uğraştım,ona çevir buna çevir en son wmv formatına çevirdim, fakat görüntü berbat oldu 200 mb yaklaşık 32 mb ye düşünce kalite sıfırlanıyor.
En sonunda dosyayı 2 ye böldüm ve rapid e attım.Allah rızası için bu işlerde iyi olan birisi indirip youtube atarsa yada işte nasıl ederseniz edin yavv keyfim kaçtı zaati,buyrun bayatlamış hatta kokmuş Ankara videosu...
https://rs30.rapidshare.com/files/21...unto.part1.rar
https://rapidshare.com/files/2196891...part2.rar.html
Microab, bu arada Ankara'ya gidipte İstanbul'a gelmemek olmaz, küseriz vallahi, şehirlerarası ayrım yaptığını düşünürüz :) o yüzden 15 Nisan'da seni de bekliyoruz ;)
Neeeee:aaa:
baba bunun formatı ne çok uzun avi yapsaydık önce?
Arkadaslar İstanbulda coştu gidiyor. Dest olmak lazım gibime geliyor.
Ercan abinin bahsetiği benzin sponspru işinin üstüne düşsekte sponsor eşliğinde bizde istanbul buluşmasına katılsak nasıl olur acaba..
Bu videonun sadece 2. partını indirsem olur mu?:D
Teşekkürler microab...
sanırım olmaz birbiriyle ilintili 2 zip dosyası anca 2si birden yüklenince açılıyor.
buarada ben açamıyorum hata veriyo rar dosyası vs..açan bi arkadaş avi yapıp buraya ve youtube a falan koysa sevinirizzz..
Shoparr avi olunca 3.7 gb oluyor :icon_eek:
mpg formatında video toplam 189 mb
wmv formatı 32 mb oluyor fakat görüntü berbat oluyor o zamanda...
Valla ben ancak bu kadarını becerebildim.İndirip çevirebilen olursa minnettar oluruz,bu arada neden hata veriyor yavv...
walla ben indirdim ama açılmıyor maalesef .rar dosyası hata veriyor :(