celebi55 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar herkese selam...
Ben Grande Punto sahibi değilim.
Sadece dün gece İstanbul Yolu'nda Grande Punto kullananları gördükten sonra aradım ve bu siteyi buldum. Çünkü ancak bu kadar çok Grande Punto bir organizasyonla biraraya gelebilirdi.
Sizler belki yaptığınız iftarda aldığınız enerjiyi karting pistinde atmaya çalışmışsızın ama bir çoğunuz tamamıyla sıfırlayıp trafiğe çıkamamış. İstanbul yolunda en sağ şeritten gelip en sol şerite geçmek bunun göstergesi olsa gerek herhalde.
Aranızda gençler olduğu da belli oluyor. Bu tür bir atraksiyonunun bir kişi tarafından yapılması durumunda bu mazerete sığınılabilir belki... Bu sadece bir araba değil, birden fazla Punto için geçerli bir şikayet.
Ayrıca karayolunda hız sınırı ihlali, şerit ihlali, diğer araçların güvenliğini tehlikeye atma gitme etkileri olabilecek bir başka hatanızdan, buna hata denmemesi lazım bence, konvoydan bahsetmek lazım.
Arkadaşlar, araçlarınız güzel olabilir. Allah iyi günlerde kullanmanızı nasip etsin. Ama trafiğe çıktığınız zaman sadece kendinizi, yan koltukta oturanı veya arka koltukta oturanı değil, sağınızdaki-solunuzdaki veya önünüzdeki arkanızdaki araçta bulunan ve arka koltuğunda uyuyan küçük çocuğu da düşünmeniz ve hep birlikte düşünmemiz lazım.
Bu şekilde daha dikkatli ve saygılı bir araç sürücüsü olabilir.
Kazasız belasız günler dileğiyle....
NOT: Bir organizasyonunuz olduğunu tahmin ettiğim için sizleri 155'e plakalarınızı bildirerek şikayet etmedim.
Lütfen gaz pedalı ayagınızın altında olabilir, ancak fren fedalı kaç metre mesafede seni kurtarır, bunu bir düşünün....
Yer imleri