Hayırmı sendemi geeceksin yoksa .. Valla gelmeyi isterim ama saat uymaz benim bir pazarım var valla 12:00 da ben hala uyuyor oluyorumAma bellide olmaz bir atraksiyon olursa sonrada katılabilirim
Özelden yolladım![]()
Hayırmı sendemi geeceksin yoksa .. Valla gelmeyi isterim ama saat uymaz benim bir pazarım var valla 12:00 da ben hala uyuyor oluyorumAma bellide olmaz bir atraksiyon olursa sonrada katılabilirim
Özelden yolladım![]()
evet abi dünden ankara mevzusu geçtide gideriz fLn diye hem hanımda orda onu aLmaya geLeceğim pazar günüde bi aksiLik oLmazsa çıkar geLirim inş. abi türkceLL ini yazdım onu açık tutbu arada ferhan nıda bir görecem benim sisLeri nasıL satar soracam artık kendi sisLerinimi verir biLmem
Hava durumunda eLmadağdan sonra kayseriye kadar sis var diyorLar
![]()
Konu imdesign tarafından (10/07/2009 Saat 11:29 ) değiştirilmiştir.
Eeeee arkadşlar benim çok acil bir işim çıktıııııAslında gelmeyi çok istiyorum ama hayatımın geri kalanını sis olarak geçirmek istemiyorum
Kanka ayıp ediyon valla söker yollarım sislerimi.. Kardeşim aklımda sürekli sis bakıyorum sana heryere hbr saldım inşallah bulacağım. Kardeş çık gel ya vuralım dibine
![]()
Bu arada Mehmet abiye katılıyorum bahçeli bebesi gibi millet gülmesin şimdi!!! Ben çayyolu tarafı için hala ısrarlıyım! Çevr yolundan koyduk muuu konuttayız![]()
çiftlik park centerda yapabılırız gece gece bulusması olur
arkadaslar pazar bahcelıye 12 gelırım fakat saat 3 te sıstem&ag uzmanlıgı dersım var fazla kalamam
pazar gunu gelır gecer bızdaha bulusmayı ayarlamıs oluruz
isterseniz bu bulusmayı 1 haftaya sonraya erteleyelim daha saglıklı olur
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri